čisto navadno hujšanje

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
lahko shujšaš 4 kg na mesec...če si 180 kg dec in velik 185+ cm...no problem. Če imeš pa 90 kg in 182 cm je pa skor nemogoče.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
OK
smile-1.gif
Dam ti prav, bodi srečen!

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Citat:
Uporabnik garner pravi:

Samo trenutno so razmere SIBIRSKE nimaš kaj delat zunaj......

jepa sneg!

torej...če imaš otroke z njimi na sankanje/smučanje, ali tek na smučeh oz. sam na smučanje.

Najcenejše in najučinkoviteje ta trenutek pa ravno tek na smučeh!

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Jest mam 2-3-4- km dolge proge, shojene in grem vsak dan po teh progah, mamo še 35 cm snega....je mal mučno se jebat po taki količini snega.

Nazadnje urejeno:

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Včer sem gledal na tv-ju tole
Predebeli in presuhi

Supersize vs. Superskinny, angleška resničnostna serija

Sam okol kalorij se vrti in o zdravi prehrani pa bore malo.
Debela ženska poje 4000 kalorij dnevno, matr jest jih v dveh dneh ne pojem tolk.
Suha ženska pa jih poje okol 1500 kalorij al celo 2000 kalorij, ampak ona suha je nezdravo hrano, medtem ko debela pa je bolj zdravo hrano, kot suha, ampak še vseeno jest obe slabo.
Ni mi pa jasno zakaj ni zrezek dobr, saj je za mišice edin, če je pečen na masti ali rastlinskem oz.sonč.olju.

Meni se zdi, da v svetu najbolj povdarjajo zelenjavo, sam zelenjavo, JE ZDRAVA ......kje pa so zdrave maščobe, beljakovine, OH....to pa spustijo al kaj.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ksz

Najboljš so mi pa diete v stilu; Zjutraj spij kozarec vode, za kosilo krožnik juhe, zvečer pa en prepečenc. Ja peesda, kdo pa od tega ne bi shujšal? Morš bit res Einstein, da pogruntaš da morš manj jest oz. porabit več kcal kot si jih zaužil..

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Jest sem si dal dol program Aktivandieta in sem si naračunal kalorij 3400 kcal, vnest jih bi moral, torej 2900 kcal, v resnici jih 1500-2000 kalorij, metabolizem 2200 kcal.
Pred hujšanjem sem ji vnašal tam okol 3500 kalorij ......včasih tud 4000 kalorij in posledično, zaradi velikega vnosa kalorij sem se redil.
Predno sem se lotil hujšat sem prebiral raznorazne forume vsaj 20 ur in več še danes jih in iz dneva v dan jem tako hrano, kot športniki.

Ane močno pretiravam.

Drugače pa sem prišel iz 112kg do danes na 103.9 kg (vodim evidenco), ampak nobene stroge diete, samo zdrava prehrana. Sem pa 100%, da se enostavno ne bom vrnit na stara tira in jest vse v prek, tako kot večina po kakšni strogi dieti.
Dieto sem tudi že poskusil pa se ni obnesla sem po 1 tednu se vrnil na star tira, nato pa sem raje začel jest zdravno hrano.
Še enkrat umaknil sem vse salame, hrenovke, majonezo, rastlinsko olje, svinjsko meso, tuno v olivnem olju, paštete, sladkarije, alkohol, ocvirke, svinjska mast, itd

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Redna telovadba in kontrolirano jesti je recept za hujšanje.
zmaga.gif

V treh mescih padlo slabih 20kg, še 30 pa smo tam.
grin1.gif

Se zavedaš, da je zdravo izgubljat max.1kg/teden...bodi pazljiv, da se ne boš vrnil na stare običaje....mislim, da je bolje štartat iz nezdrave prehrane na zdravo, nikakor pa ne iz neke nezdrave prehrane na strogo dieto....dieto marsikdo odsvetuje.
Poznam jamrače, ko so imel dieto, se potem zredil nazaj, spet imel dieto, spet zredil, na koncu pa dobil skoraj vse kile nazaj.
Raje si poglej forum maximum in the extrem pa si sestavi en dobr jedilnik.

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Razlika:
Tuna v olivnem olju (olje v konzervi ni zdravo)
Tuna z dodanim olivnem olju (kupiš v lastnem soku-odliješ in dodaš olivno olje)

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Tudi tune že z olivnim oljem ne uporabljat, ker je najnižje kakovosti možen. Dobro olivno olje ti lahko pomaga, slabo kot v teh piksnah pa samo škodi.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Ni za pretiravat s temi zadevami..ne vem zakaj se vsi tako izogibate masti, kot da je ne vem kao škodljiva...edino veliko kalorij ima, zdravju pa je škodljivo vse kaj drugega kot mast.

Jaz zase vem...če se mi uspe iztrgat sladkarijam (in slanarijam) sem zmagal...bi se reklo da sem hidratno odvisen...ker če že, je to navečje sranje. Kos mesa je poezija! (tako za telo, počutje kot zdravje...tudi če je to 'ihanksi brancin'
evil.gif
, ker ptiče glodat na račun zdravja tudi ni ravno preveč pametno).

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Jest sem v dveh mesecih pojedu komaj dva majhna koščka čokolade, prej pa sem šel v LIDL pa si vzel tiste čokolade po 35 centov vsaj 10-15 komadov in, ko sem šel kam peš sem vzel eno ali dve in jih zmazal, da ne govorim, kako sem se basal s salamam, kruhom (300-400g), ocvirki.....
Včasih me je tako prijelo po čokoladi, da sem, jo kr sred vožnje zmazal 100g je šla v parih ugrizih.

Drugač pa sploh ni problema, če bi vse to porabil se nebi redil

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Če bi bral bi videl da se ubistvu dodaja kvalitetno olivno olje ne pa odpravlja maščobe.

Zanimivo.....trust kot eden največjih papkov na tem forumu največ ve o tej temi.

Bolj pametni bolj glupo hujšajo.
hysterical-1.gif