Ciklonski sesalnik

eCoyote

Pripravnik
21. apr 2009
500
0
16
Fun4Days.Com
Kupujem sesalnik za darilo in me zanima, če ima kdo izkušnje s s tem sesalcem? Fajn je tudi, če je primeren za alergika na pršice
smirk-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
imam izkušnje s praznjenjem in vzdrževanjem take posode.
Nikol več!
Ob stresanju se prah prov lepo dvigne nazaj v človeka. Tko da ne vem kdo je takim sesalcem dal "certifikat", da so primerni za alergike. Že mogoče ob sesanju, vsekakor pa ne ob praznjenju posode.
Pa posodo je potrebno občasno umit.
tko, da čisto brez dela kot to oglašujejo ni.

tin01

Pripravnik
31. okt 2007
420
17
18
Se pridružujem zgornjemu mnenju. Sesanje je na začetku super, problemi pa so pri praznjenju, še posebej čez nekaj časa, ko se umazanija nabere tudi na filtru. Potem pa ne sesa več dobro, pa čiščenje tudi ni tako enostavno. Pri klasičnem sesalcu vržeš vrečko stran in po potrebi še kak filter zamenjaš - je boljša in bolj higienična rešitev.

T

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.549
287
83
Če imate v družini res alergika, bodi pozoren tudi na kakovost same vrečke (dobi se namreč vrečke narejene iz HEPA materiala), kot tudi na samo zatesnjenost sesalnika, poleg obvezno HEPA 13 filtra.

UniqUser

Pripravnik
26. sep 2013
212
5
18
Univerza
Jaz imam takega in je že več kot leto v uporabi in je super. Če se le da, ga praznim zunaj, direktno pri kanti!

lp

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Meni je bil najboljsi sesalec z vodnim foltrom to samo v skoljko streses. Ciklonski pa ni tako grozen kot nekateri pisete pac ne stresas smeti z dveh mwtrov v kanto. Je pa dobro ce je filter pralen da ga operes ker tisto pucat je pa res sranje.