Tudi ti precej odstopaš iz normativov.....
Je pa res hud problem tole, sem včeraj spet gledal kako pred občino (kraj sem pozabil) izsiljujejo za hišo, kanalizacijo, vodovod....ja mater, kje jim logika, da jim bo država vse to kar podarila. Potem pa je govoriš še oni Jožek Horvat-Muc...ta pa paričakuje, da bo občina rešila problem, se pravi, da jim bo ugodila v vseh zahtevah in to zastonj. Pa niso normalni. Sprašujem se, zakaj sploh hodim v službo in plačujem stanovanjski kredit? Ob popisu prebivalstva se lepo za Cigota porangiram, pustim službo in hop na kako lepo parcelo. Potem pa pred občino taborit toliko časa, dokler hiša ne bo stala...Položnice pa bo seveda občina plačevala kajti jaz bom Cigo in Cigoti pač ne plačujejo. Samo zastonjsko živijo in kradejo. Zgleda, da je to uzakonjeno, če bi jaz taboril pred občino bi me prec Milica odpeljala. Kar poglejte, greste npr. na Gorenjsko in si postavite šotor na enem travniku, vsaj v roku 12 ur vas bo obiskala Policija in vas odstranila....Le zakaj ne odstranijo teh tabornikov pred občino? Odgovor je sila preprost, za Rome zakoni ne veljajo ker oni so Romi.