Ciganska populacija

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz

Hmmm ... samo so pa frajerji. Ljudje brez svoje države, ki tavajo naokrog, delajo zdrahe, se obnašajo primitivno, škodujejo državljanom Slovenije, PROTESTIRAJO pred občino (sn pozabil kraj
wink-1.gif
), ker jim ne napeljejo vode in elektrike. Hopla, to pa so uživatorji. Oni bi imeli ves luksuz, zakaj?

Protestirajo v Ribnici.

Jebat ga, saj jim je tudi veliko dat 6€ za m2 gradbene, komunalno opremljene parcele.

Mene pa komunalno podjetje ne jebe 5% zaradi enega papirja ki ga nimam-njim pa vse lepo zastonj priklopijo.

Če bi jaz kradel elektriko (pelji se kdaj skoz Žabjek) bi me takoj udarili po denarnici če že ne bi šel v arest-njim niko ništa.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
vedno me je začudilo kako idiotske argumente ima nek folk ..pa isto se je do sedaj pojavilo še v vsaki temi od romov -nekaj v smislu: peljite si jih domov
bonk.gif

Ma nemoj!
bonk.gif

Saj se lahko ti preseliš k njim.
hysterical-1.gif

6€/m2 gradbene parcele je zate verjetno mala malca.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik gs1422 pravi:
To so tisti, ki so bili pred leti pri nas v Dobovi na smetišču.
evil.gif

Žal se je pripetila nesereča in je prišlo med njihovimi barakami, oziroma tistem vagonu do "samovžiga". Pa so šli...
grin1.gif

V Sevnici imajo še vedno v čislih dva že pokojna miličnika. So se naselili tam in sta ta dva vsak dan po 3, 4 naložila v marico in jim preštela kosti. Preventivno. Kmalu so se spokali.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Jao, kak se jih bojite....

berem da se bojite ko se pripelje do vas razmajan kombi, not sedi en noebrit brazilec pa žena z otrokom, pa vas že srat pritisne, pa Presneto a ste dedi al niste....???

na Štajerskem so kosovni pa ni tolk problemov, ...ker če meni začne težit, se ne pokakam, ampak mu začnem nazaj težit...

Na štajerskem je velik romov, pa ni problemov...

Sam Štajerci smo dedi, we aint pičke!!

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Nisem cigan.
wink-1.gif
.Ker naša država nič ne ukrene, bi mogli slovenci sami stopit v akcijo. Vsem tistim, ki kakorkoli zagovarjajo cigansko problematiko, vsem tisti, ki se jim smilijo ali na kakršen koli način pomagajo in jih zagovarjajo. Bi mogel imeti za sosede cigane. Naj se enkrat za vselej soočijo z njimi v ril lajfu. Naredit Alter račun, mal reklame in razložit narodu za kaj se gre in zbrat denar. Jst bi v tem primeru pritisnil 1000€ ali več. Lahko je govorit kako in kaj naj z njimi, ko pa v nihovo ulico ne pridejo. Ker jim nikoli ne grozijo ali napadejo. Osebno nimam težav z njimi, pa živijo zelo blizu. Poznam pa jih. Mali procent se jih res hoče civilizirat. Težava je, da jih sama skupnost zavrača, poleg tega pa še država neke bučke išče.
Vse cigane, ki delajo težave, bi jih naselil v elitne predele države. Koliko časa bi potem rabli, da bi se stvari rešile?

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Da ne bomo samo pizdili, še ena pozitivna izkušnja.

Pred leti sem prodajal eno Yamaha PSR klaviaturco. Se javi kupec, se zmenimo na parkirišču motela ob avtocesti pri Grosuplju. Čakam, se pripelje katra in stopijo ven štirje cigoti, eni kar zajetni. Jest sam, mi je blo kr mal neugodno. Se zmenimo, da gremo probat zadevo v eno gostilno. No gremo, se vsedemo, priklopimo, tip je obvladal vse v 0, takoj rekel da je ok, dal marke na mizo, ker je bilo na okroglo še malo več kot sem postavil ceno in se sploh ni sekiral. Smo še mal debatirali, so bili prou fajn.

Tako da ne sodijo vsi v isto kategorijo. Muskontarji (na samo teli modeli) so po mojih izkušnjah čist u redu, zabavni in pošteni ljudje.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ko si omenil marke...

Foter jim je enkrat prodal avto in ko so se zmenili za ceno so marke vlačili od vsepovsod, ciganka še izza modrca.
hysterical-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ker sem zadnji.
Velikokrat pridejo cigani k hiši lepo kulturno kaj vprašat ali kupit, ampak to je le finta. V resnici si ogledujejo teren za akcijo, ki bo potekala potem, ko lastnika nebo doma.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
To enostavno niso ljudje....gensko ustvarjeni za umore in tatvine ter brezdelje in umazanijo. Odličen način za uničit pošten narod oz. civilizacijo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
To je pa že mal preveč posploševanja.
Mogoče malo...ampak res malo..
Cigani so isto kot motoristi. Redko kakšen motorist se najde pameten in vozi po omejitvah in redko se najde cigan, ki ne krade. To je zelo dobra primerjava...

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Spet motoristi....ja mater, tebi pa res ne gremo iz glave. Tema je pa o ciganih tovariš....
Zadnjč, ko je bil na našem koncu kosovni odvoz so prec prileteli zlupani kombiji. Opazil sem, da je imel cigo v kombiju na sedežu celo kalašnik...
confused-1.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Jaz samo eno... Spomnim se, da sem imel enkrat en seminar u Mariboru, začel se je pa ob 13h. Pa sem imel cajt za en kofe prej... In enkrat sedim zunaj, žulim tisto kavo, nakar mim pride ciga, tko ene 13-14 let od oka in mi zateži za jurja. Sem rekel, da nimam, in da pač ne podpiram lenuhov, pa mi je rekla, da za 5 čukov mi ga pa potegne:) Pol je pa prletela že šefica lokala ven in jo spodila. Očitno sta se večkrat srečali...