Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Tisti ki nimate ciganov za sosede in jih zagovarjate, ste lahko samo lepo tiho. Ja jih mam in vam lahko povem marsikaj o malteretiranju, ko sem bil v 1. razredu. Da o tem, ko so se strelali 20m od osnovne šole sploh ne govorim. O temu da so "vkrali" psa o ene kolegice in ga potem pojeli ti lahko tudi marsikaj povem (ne zajebavam se). Pa v gostilno so s sekiro prišli pa razbijali. Policaji si itaq nič ne upajo. itd.
Zanimivo da so največji zagovorniki ciganov navadno prebivalci naše metropole. Verjetno sploh ne vedo kako zgledajo....
Žal je tre, z njimi so same težave, v Mb na Teznem jih je koliko hočeš, jaz osebno sem enega malega prtegno pa mi je nekaj grozil s svojim bratom, pač klasika
Tak pač je, ostali so divjaki in še dolgo časa bodo, tudi zaradi naše prepopustljive politike do njih. Če so kao Slovenci naj tudi za njih veljajo enaki zakoni, ali pa naj država vsem plača izpit za avto, priklop vode itd. ...Tu bi se oni mogli prlagajat družbi, ne pa da se družba prilagaja manjšini.
Kaj si mislite wannabe liberalci ki ste cigana prvič videli leto in pol nazaj na TV me boli kita. Ste ko dunajski froci kjer jih skoraj polovica misli da je krava vijolčne barve