Cigani imeli sužnja

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Tisti ki nimate ciganov za sosede in jih zagovarjate, ste lahko samo lepo tiho. Ja jih mam in vam lahko povem marsikaj o malteretiranju, ko sem bil v 1. razredu. Da o tem, ko so se strelali 20m od osnovne šole sploh ne govorim. O temu da so "vkrali" psa o ene kolegice in ga potem pojeli ti lahko tudi marsikaj povem (ne zajebavam se). Pa v gostilno so s sekiro prišli pa razbijali. Policaji si itaq nič ne upajo. itd.

Zanimivo da so največji zagovorniki ciganov navadno prebivalci naše metropole. Verjetno sploh ne vedo kako zgledajo....

Žal je tre, z njimi so same težave, v Mb na Teznem jih je koliko hočeš, jaz osebno sem enega malega prtegno pa mi je nekaj grozil s svojim bratom, pač klasika
smile-1.gif
pa en kratki stik na koncertu Radia City, sicer pa nisem imel težav ker sem bil ene 500m vstran od njihovega geta doma, na Pobrežju ene 300m, tisti ki pa so bili bolj blizu pa so imeli precej težav z njimi, so totalni divjaki, pogovarjat se znajo samo s pestmi in če jih je več skupaj (ker kot je že nekdo reko so pikzimeri pa jih ena na ena vsak otrok namlati), vozijo neregistrirane avte, kradejo po trgovinah itd.

Tak pač je, ostali so divjaki in še dolgo časa bodo, tudi zaradi naše prepopustljive politike do njih. Če so kao Slovenci naj tudi za njih veljajo enaki zakoni, ali pa naj država vsem plača izpit za avto, priklop vode itd. ...Tu bi se oni mogli prlagajat družbi, ne pa da se družba prilagaja manjšini.

Kaj si mislite wannabe liberalci ki ste cigana prvič videli leto in pol nazaj na TV me boli kita. Ste ko dunajski froci kjer jih skoraj polovica misli da je krava vijolčne barve
tongue-1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Predlagam da EU ustanovi 28 državo v velikosti Slovenije. Okrog države se naredi zid katerega je nemogoče preplezati, vanjo pa se strpa vso drhal tega sveta. Potem pa naj se med sabo koljejo, posiljujejo ...

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Zanimivo, ko pa Italjani uredijo razmere, pa noben ne kokodaka...
grin1.gif

To se dogaja samo v drzavah, kjer je zazeljeno nacrtno klanje postenega prebivalstva...
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
kaj ko bi nekateri dali glavo iz riti in dojeli da flower power bedaki niso samo v lj, ampak tudi drugje v slo, npr MB in okolica
rolleyes-1.gif

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Predlagam da EU ustanovi 28 državo v velikosti Slovenije. Okrog države se naredi zid katerega je nemogoče preplezati, vanjo pa se strpa vso drhal tega sveta. Potem pa naj se med sabo koljejo, posiljujejo ...

Dobra ideja!
zmaga.gif

Potem pa, ko bodo že vsi notri, se pa zadevo lepo zalije z vrelo vodo do roba in bo stvar rešena :D

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Mene najbolj skrbi, da se bo ta problem slej kot prej rešil tako kot se reši večina problemov notranjih parazitov. Z internimi čistkami zavednih državljanov. Težko verjetno v Sloveniji, tako kot je težko verjetno, da se ti 100 vaščanov zbere pred hišo in ti reče, da moraš oditi ali pa batine.
smirk-1.gif

In z vsem kar sem videl do sedaj nebi imel nič proti. Ciganija se gre mafijo, oblast pa jim še gre na roko ker bo kao slabo zgledalo pred EU. Kot da koga briga ciganija, važen je denar drugo so samo politične besede. Plus folk na socialni podpori, ki si gradi hišo in ima dober avto pa nobenemu ne vklopi. Slovenca pa bi davkarija obrala in strpala v zapor.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik brgo pravi:

Bolje fašizem kot islam in ciganstvo.

Žal te moram razočarat. Fašisti pri nas niso tamanli ciganov ampak so jim dali prepustnice da bi vohunili za partizani.

Slednji so to pogruntali in posledice so na dlani.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Jaz v bistvu nisem govoril zgodovinsko o fašizmu, ampak bolj na splošno kot o sistemu, ki omejuje pravice posameznika v korist družbe. Kar je edino prav. Tale liberalna demokracija je navadno leglo za raznorazne izmečke.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ksz

kaj pa pravite na tele slike ki jih je kazu brajdič? mal čudno je da so bli prvo "naj"frendi potem pa kar na 1x njihov sužnj
17758-icon_confused.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Meni je ta zgodba malo mutna.Tip je bil "zasužnjen", a je skoz hodil sam po vasi, pa v gostilno..Skoz je bil pijan..

Čudno suženjstvo.

Kaj pa če ga je kdo drug pretepel, krivdo pa zdaj vali na Cigane?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Odkrito: ne vem, kje rastejo takšni primerki, kot so bili tisti Dolenčki v oddaji Trenja. Spomnil sem se nekaterih ameriških filmov B produkcije, kjer lokalni, mutirani farmer z motorko in sekiro lovi parčke, ki se parijo po gozdnih jasah. Po svoje se mi je tisti cigan, ups Rom, zdel bolj normalen od vseh skupaj...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ja, to sem tudi sam pomislil.

"Civili" iz te vasi so zgledali, ko da si pobegnili iz kakšne zakotne teksaške vasi...Domnevni zasužnjevalec pa precej normalno...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Po svoje je še dobro. Sicer bi zopet imeli ljudske pohode, verjetno kar z baklo v eni, cvičkom v drugi roki.