Cigani imeli sužnja

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.027
113
Citat:
Uporabnik brgo pravi:...pod to pretvezo spuščamo noter ljudi, ki tega že v osnovi ne razumejo.
Cigani so že dolgo v Evropi. Očitno jih je nekdo nekoč rabil, zato so lahko prišli in preživeli. Če pa ciljaš na delavce emigrante, ki sedaj prihajajo, pa se moraš zavedati, da so ti ključ do tega, da imaš večji standard, kot oni v domači državi. Če bi to delo opravljali Slovenci, bi moralo biti precej bolje plačano in naenkrat več v € ne bi pomenilo večji standard.

Citat:
Uporabnik brgo pravi:Bolje fašizem kot islam in ciganstvo.
To je pa prehud ekstremizem, da bi komentiral.

V splošnem bi zakonodaja lahko bila "boljša" za te primere, ampak bi žal udarila tudi ostale, kar pa ne želimo. Čeprav mene načeloma ne moti, če "big brother" ve, kje se denimo vozim z avtom, ker nimam kaj skrivati. Običajno pa imajo kaj skriti voljeni predstavniki ljudstva, ki zakonodajo sprejemajo in skrbijo za naše dobro.

lemar

Fizikalc
8. jan 2008
406
57
28
Fantje pomirite se, tu je kar nekaj izjav ki zadostujejo za kazenski pregon.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Izraz, ki sem ga uporabil jaz je uporabljal že Kranjski deželni zbor...

Kdo ugane kje so prvič omenjeni cigani na naših tleh?
aplauz.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Cigani so že dolgo v Evropi. Očitno jih je nekdo nekoč rabil, zato so lahko prišli in preživeli. Če pa ciljaš na delavce emigrante, ki sedaj prihajajo, pa se moraš zavedati, da so ti ključ do tega, da imaš večji standard, kot oni v domači državi. Če bi to delo opravljali Slovenci, bi moralo biti precej bolje plačano in naenkrat več v € ne bi pomenilo večji standard.

Če bi ti vedel kaj počnejo ti tvoji imigranti v zahodni Evropi ne bi bil več tako ziher, da delajo za čigarkoli dobro. Pravzaprav ne delajo. V bistvu so tako kot naši cigani. S tem, da jih je počasi že toliko, da skoraj že vladajo in počasi že militantno vsiljujejo tuje ideje, kot je npr. islam, ki je čisto v nasprotju z nekimi liberalnimi vrednotami in demokracijo, ki sta jih sem pravzaprav pripeljala. Saj priznam, da pri nas še ni tako hudo in da so pri nas imigranti večinoma "prave" barve. Imamo pa dovolj drugih in tretjih generacij teh imigrantov, ki vsekakor radi počnejo zgago. Ciganov pa nihče ni rabil. Skozi vso zgodovino so zalego zatirali in skušali iztrebit. Pa se jih ni nič prijelo in so preživeli kvečjemu še močnejši. V bistvu jih spoštujem, da se v 800 letih niso uspeli otresti svojega načina življenja. Vem pa, da jih je treba zatirat, ker če jih ves ta čas ni poboljšal, jih tudi bebava liberalna politika ne bo.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Evo, nekaj za ljubitelje te zajedalske drhali:

Citat:
Novomeški policisti so se nedavno srečali s primerom, kakršnega si je bilo doslej v Sloveniji težko zamisliti. Obravnavali so primer domačina iz ene od vasi blizu dolenjske prestolnice, ki naj bi ga nepredstavljivih osem let zadrževala nasilna romska družina, za katero je moral delati kot suženj. Nad njim so se ves čas brutalno izživljali, vsi pobegi do letošnjega pa so bili neuspešni. Zdaj skrit na varnem čaka na razplet dogodkov, o svoji trpki izkušnji pa je spregovoril za naš časopis.

Dnevnik

Med drugim si je moral odsekati prst da so cigani pobrali zavoravalnino...

Prekleta banda ciganska..

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
A v naši državi veljajo enaki zakoni za vse? Ne!

Zakaj moram jaz imeti registriran avto pa plačano zavarovanje? Zakaj mora Slovenec delati kot žival, da preživi otroka ali dva? Zakaj mora Slovenec plačati priklop vode, elektrike, komunalo itd itd itd? Zakaj mora Slovenec plačevati davke? Zakaj mora biti Slovenec kaznovan za vsako najmanško neumnost, ki jo naredi?

Me mika, da bi se še sam prepisal med Cigane, pa začel pi*darije zganjat... Bi dobil boljšo bajto na kakšni elitni lokaciji (Strojanovi), na veliko bi privarčeval pri registraciji avta, omislil bi si kakšnega Slovenčka za sužnja, ustrahoval bi okoli ljudi, seksal z mladoletnimi puncami, kradel, imel 15 otrok, delal popolnoma nič, nebi se umival, živel na tuj račun, pa še kaj več bi se našlo... Pa policaji mi nebi težili, če bi imel sredi noči preglasno glasbo... Oziroma policaji mi sploh nebi težili, ker bi imel orožja doma za manjšo vojsko...
smile-1.gif

Sem strpen, da ne bo pomote! Ampak zakaj socializirati nekoga, ki noče biti socializiran?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Marauder pravi:
A v naši državi veljajo enaki zakoni za vse? Ne!

Zakaj moram jaz imeti registriran avto pa plačano zavarovanje? Zakaj mora Slovenec delati kot žival, da preživi otroka ali dva? Zakaj mora Slovenec plačati priklop vode, elektrike, komunalo itd itd itd? Zakaj mora Slovenec plačevati davke? Zakaj mora biti Slovenec kaznovan za vsako najmanško neumnost, ki jo naredi?

Me mika, da bi se še sam prepisal med Cigane, pa začel pi*darije zganjat... Bi dobil boljšo bajto na kakšni elitni lokaciji (Strojanovi), na veliko bi privarčeval pri registraciji avta, omislil bi si kakšnega Slovenčka za sužnja, ustrahoval bi okoli ljudi, seksal z mladoletnimi puncami, kradel, imel 15 otrok, delal popolnoma nič, nebi se umival, živel na tuj račun, pa še kaj več bi se našlo... Pa policaji mi nebi težili, če bi imel sredi noči preglasno glasbo... Oziroma policaji mi sploh nebi težili, ker bi imel orožja doma za manjšo vojsko...
smile-1.gif

Sem strpen, da ne bo pomote! Ampak zakaj socializirati nekoga, ki noče biti socializiran?

zmaga.gif
sva že (najmanj) dva, ki razmišljava enako !

Noker

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik Marauder pravi:
Ampak zakaj socializirati nekoga, ki noče biti socializiran?

Kako postopati naprej pa se samo ponuja
10.gif

Res je!
Zakaj ni hitlerjevo vladanje ni zdržalo še kakih 5 let. Bi bla slovenija čista te drhali.

Jas pa nisem strpen. Ker morem delat in zame veljajo najstrožja pravila in načela, cigo
pa ma imuniteto. Nerabi plačat nič od nič, socialne ma pa več kot moj sosed penzije,
ki je 40 let delal v fabriki za trakom.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Tisti ki nimate ciganov za sosede in jih zagovarjate, ste lahko samo lepo tiho. Ja jih mam in vam lahko povem marsikaj o malteretiranju, ko sem bil v 1. razredu. Da o tem, ko so se strelali 20m od osnovne šole sploh ne govorim. O temu da so "vkrali" psa o ene kolegice in ga potem pojeli ti lahko tudi marsikaj povem (ne zajebavam se). Pa v gostilno so s sekiro prišli pa razbijali. Policaji si itaq nič ne upajo. itd.

Zanimivo da so največji zagovorniki ciganov navadno prebivalci naše metropole. Verjetno sploh ne vedo kako zgledajo....

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
A jim pošljem svojo sliko, da bodo videli, kako cigani NE zgledajo?
evil.gif

Meni je skupna s cigani le titula
cheer.gif

Noker

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ekola, prva dejanja pravosodja so izpolnila pričakovanja:

Citat:
Prvi koraki pristojnega tožilca pa niso spodbudni. Za Roma, osumljena kaznivega dejanja spravljanja v suženjsko razmerje, namreč ni predlagal pripora, tako da sta lahko po zaslišanju na policiji odkorakala naravnost domov.

Radio Krka

Pa u pizdomatrno, če se bom pa jaz peljal 100m od gostilne do doma vinjen me bodo pa takoj strpali v čuzo za 24 ur.
10.gif

Edit: Ravno zdajle je bilo po radiu da so pridržali voznika traktorja ker je vozil vinjen.

Nazadnje urejeno:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.027
113
Sodnik je bil pragmatik in je hotel državi prihraniti nepotrebne stroške, ker bi se gospodje Romi v priporu mogoče počutili bolje kot doma in sploh ne bi imeli to za kazen.
Najbolj žalostno je, da taka dejanja državnih oblasti škodijo in sprejemanju manjšine in tudi odnosom znotraj manjšine. Dajejo jasno sporočilo: pošten in "socializiran" nima smisla biti. Seveda je to treba jemati z rezervo, ker jaz celotne zgodbe ne poznam.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
da se to zgodi meni in da pol tkole spustijo folk, ki je te trpinčil 8 let... mah, samo domov odkorakam po lugerja pa en sržer
jezen.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ekola, prva dejanja pravosodja so izpolnila pričakovanja:

Citat:
Prvi koraki pristojnega tožilca pa niso spodbudni. Za Roma, osumljena kaznivega dejanja spravljanja v suženjsko razmerje, namreč ni predlagal pripora, tako da sta lahko po zaslišanju na policiji odkorakala naravnost domov.

Radio Krka

Pa u pizdomatrno, če se bom pa jaz peljal 100m od gostilne do doma vinjen me bodo pa takoj strpali v čuzo za 24 ur.
10.gif

Samo o tebi se ne bo govorilo v tujini, če bomo pa cigane preganjali se bodo pa vsi javljat začel, kaj jim delamo. Ubogi cigoti
priden.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
10.gif

Zakaj bi jih pa pridržali? Saj niso begosumni ... si jih noben ne upa niti taknit.
bonk.gif

Čeprav kolikor berem, tudi tale 48 letnik ni ravno nedolžna ovčica.
ne-ne-1.gif

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Groza kaj se dogaja pri nas.

Take bi jaz samo zaprl. Kdo bo pa zdaj delal namesto te barabe ki je ušla. Otroc bodo pa lačni, ker ne bo več nikogar ki bi delal za njih. Upam da ga bo zaradi nesramnega pobega pekla vest, ker bo vseh 35 otrok sedaj bolj lačnih...