Chevrolet Cruze bencinc vs. dizl

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ma veš kak je, po eni strani si mislim saj se bosta onadva vozila v njem, kaj mene briga. Z njima se bom mogoče enkrat leto na kak družinski piknik peljal, to pa je vse.

Pa vsaj varen avto sta si naročila (5 zvezdic, ESP, 6x AB...), tako da se ne bosta ubila ob najmanjšem trku.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.191
3.588
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Samo ima MalcomX tukaj prav. Ne sicer zgolj Golf, ampak definitivno bi jima moral pripeljat domov še kakšen drug avto za probat. Pa če še potem vztrajata pri tem pa naj ga vzameta. Zdaj je kaj je.
Sam sem mojima zvlekel 5 avtov domov, da sta probala in se potem na podlagi tega odločila za pravo zadevo. Prej bi pa kar nekaj, tako kot tvoja. Problem je, ker se jima nek avto zdi fajn, pa barva je lepa, pol gresta pogledat in itak ju vsak prodajalec takoj prepriča. Sploh ne gledata drugam. No, ko sta pogledala še ostale avtomobile mi ni bilo treba nič več naredit, da sta izbrala drugo zadevo.
Zakaj bi kogarkoli sploh prepričeval v nekaj? Ma ni šans, da nekomu vsiljujem nekaj, za kar se noče odločiti, pa potem ko je nekaj narobe nosim posledice v stilu "evo, zdaj pa imamo, kaj smo tebe poslušali".
smirk-1.gif

Rosenthal

Pripravnik
11. okt 2007
515
18
18
Tle vbistvu kaj dost ni za razmišljat. Bencinar. Po možnosti 1.6, za naše omejitve je čist zadost, dirkal z njim pa tut dvomim da boste.

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Samo ima MalcomX tukaj prav. Ne sicer zgolj Golf, ampak definitivno bi jima moral pripeljat domov še kakšen drug avto za probat. Pa če še potem vztrajata pri tem pa naj ga vzameta. Zdaj je kaj je.
Sam sem mojima zvlekel 5 avtov domov, da sta probala in se potem na podlagi tega odločila za pravo zadevo. Prej bi pa kar nekaj, tako kot tvoja. Problem je, ker se jima nek avto zdi fajn, pa barva je lepa, pol gresta pogledat in itak ju vsak prodajalec takoj prepriča. Sploh ne gledata drugam. No, ko sta pogledala še ostale avtomobile mi ni bilo treba nič več naredit, da sta izbrala drugo zadevo.
Zakaj bi kogarkoli sploh prepričeval v nekaj? Ma ni šans, da nekomu vsiljujem nekaj, za kar se noče odločiti, pa potem ko je nekaj narobe nosim posledice v stilu "evo, zdaj pa imamo, kaj smo tebe poslušali".
smirk-1.gif
Kje piše o prepričevanju? Vse kar narediš je, da jima predstaviš izbiro in alternative. Kot sem napisal, če potem hočeta še vedno ta avto naj ga vzameta.