Brez da zdaj kurblam tu kako kregarijo, me zanima ena stvar... Ok, jasno mi je da tvoji stari avtomarketa in konceptov ne poznajo, in kupujejo z očesom, kar preko reklam;
Pa ni varjante da staremu pustim nakup Kruza. Kok bote colali? 15k od oka?
Pa nebi za ta denar raje kupli recimo G6 1.2TSI? poraba je skoraj pol manjsa, reg. tudi, avto je lep brez izjeme. Da meni foter pride s to idejo, sedem v avto grem prvo po testnega kruza pa na drug konec po testnega G6, pa mu dam v roku pol ure oba za furat.
Pa ni teorije da rece da se kruz lepse pelje. Pol pa se mu pokazem da bo z golfom v treh letih zgubil vsaj 2k manj + prodan bo ''čez noč"...
Razumem da to kupuje folk ala tvoj stari, zunanja oblika jim je kul in takoj zagrabijo, samo da pa majo tebe pri bajti, pa zraven gledaš, kak bota pušla dva jurja... Ok, ''ne kupujem da bom prodal'', bo pa vseeno prisel trenutek po x letih, ko bota pospravla kr nekaj dnarja vec v zep...
Da meni pride foter s to idejo, ga prec vlecem na a.net, pa mu pokazem trg. Da o materialih izdelave sploh ne zacnem, vsak laik bo videl da je G res vrhunski napram kruzu.
Kot receno, ne kurblam kregarije, ampak rad bi slisal zakaj bi dopustil tak mimonakup. Mati je mela idejo da za njenih 5k km letno kupi mikro, sma s fotrom hitro potegnila crto za 2 leti staro Aklaso z glih parimi km od neke gospodične.