Jaz sem mu malo s porivanjem pomagal, pa je takoj vžgal.Jaz sem ga preventivno zamenjal.
Zakaj? Ker se nimam časa jeb.. po vukojebini in čakat asistenco ter plačat zraven še 50% na ceno akuja, po možnosti nekega starega.
Jaz sem mu malo s porivanjem pomagal, pa je takoj vžgal.Jaz sem ga preventivno zamenjal.
Zakaj? Ker se nimam časa jeb.. po vukojebini in čakat asistenco ter plačat zraven še 50% na ceno akuja, po možnosti nekega starega.
A je plastičen? Kolega v peugeot 2008 avtomatiku je en pred 2 letoma nabasal v skoraj stoječi koloni, da ga je za 5m prestavilo, pa ni bilo nič z menjalnikom. A če bi ga z roko malo porinil, bi mu pa vse polomlo?Jaz tega raje ne bi delal na avtomatiku. Lahko pa ti sprobaš in poveš, kako je šlo. Pa kakšen je bil končni račun.
Zakaj že, bi karkoli probaval, kar me ne zanima?A upravičuješ svoj nick?
Probaj, pa povej.
Ga zmeriš in vidiš kdaj gre proti koncu svoje poti. Tak da pol lažje pričakujes in voziš booster zraven
AGM daj, ker je cena ista in vzdrži mnogo več kot EFB.Luka, prosim za pomoč, kako veš ali rabi avto z S&S AGM ali EFB?hvala
Potem pa ne napeljuj druge v neumnosti, ki lahko postanejo precej drage.Zakaj že, bi karkoli probaval, kar me ne zanima?
Pa kaj si ti ja nori?!Me zanima, kaj so tole v Lidlu prepakirali. 2,99€ za 1L
P.S. Mehankar višje naj si prosim oddahne, tokrat sem nabavil za v kosilnico
Imaš po trgovinah ELF olje 5w-40 kantica 4 litre za 12eur, tako da nič posebnega glede cene.Me zanima, kaj so tole v Lidlu prepakirali. 2,99€ za 1L
P.S. Mehankar višje naj si prosim oddahne, tokrat sem nabavil za v kosilnico
Vem, se globoko sramujemPa kaj si ti ja nori?!
Ti pa res nimaš rad svoje kosilnice!
Vsaj za Citroen in Fiat ni - hvala bogu!