Tako je, kot sem napisal, vse se draži, bo pa relativno hitro marsikaj šlo grdo gor in ne da se zgolj samo minimalno draži.Zjutraj si pisal, vse se draži, sedaj si že na tem, da BO vse šlo grdo gor.
Tako je, kot sem napisal, vse se draži, bo pa relativno hitro marsikaj šlo grdo gor in ne da se zgolj samo minimalno draži.Zjutraj si pisal, vse se draži, sedaj si že na tem, da BO vse šlo grdo gor.
Hodim v trgovino, nič se mi ni podražil nakup. Zdaj v korona časih skupaj z mojo opravljava v šparu ob -10% nakupe.
Kaj ti ni jasno? Prej se nisem oziral na kake take popust dneve, zdaj je pa pač nekaj več časa za večji šoping in se ga pač naredi v petek ko majo -10%.
Tudi brez tega popusta ne vidim nekih sprememb. Hofer cene so verjetno najlažje merljive in so ostale enake.
Konkretno akumulator na pooblaščenem servisu Nissan je +20% glede na ceno v novembru. Takrat sem se informiral o ceni, ker sem ga sumil, da bo kmalu shodil, sem celo pazil, da S&S ne troši še dodatno. Včeraj je pa res obmolknil, pa je cena danes 30eur višja.
Človek se vpraša kam izginja razlika, glede na to, da so odkupne cene govejega in svinjskega mesa ter mleka nižje, kot so bile leta poprej, žita pa so se v jeseni ravno tako odkupovala po slabših cenah kot leto prej... V trgovini pa kar vse gor.Hrana je šla komot za ene 10-15e na nakup gor......kar sem še 1,5leta nazaj prinesel v vrečki domov za 22-27eur....je sedaj 37-40e
A ti drugače akumulator preventivno zamenjaš? Na koliko let? Takrat sem bil pač na servisu, akumulator je bil star že 7 let in sem preverjal koliko stane, ker sem vedel da dolgo glede na leta ne bo več delal. Pa je res crknil 5 mesecev za tem.In sedaj si celo zimo bil v strahu da ne vžge , sedaj pa je še dražji
MOLL start|stop EFB 82070 Autobatterie 12V 70Ah | Batterie24.de
Sie suchen eine Qualitätsbatterie für Ihr Fahrzeug?MOLL ist der deutsche Premiumbatteriehersteller mit mehrfach als Testsieger ausgezeichneten Prod...batterie24.de
Start&stop akumulator 70Ah AGM Varta E39
Start&stop akumulator 70Ah VARTA AGM je kvaliteten nemški proizvod. V prvi vgradnji pri vodilnih proizvajalcih avtomobilov. Pri zamenjavi akumulatorja v vozilih s start & stop sistemom je ...www.akumulator.si
Preizkusi alternative
Jaz sem ga preventivno zamenjal.A ti drugače akumulator preventivno zamenjaš? Na koliko let? Takrat sem bil pač na servisu, akumulator je bil star že 7 let in sem preverjal koliko stane, ker sem vedel da dolgo glede na leta ne bo več delal. Pa je res crknil 5 mesecev za tem.