Cena izdelka 0,00€ NUJNO

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pod tvjem je bila v Metroju napisana cena, vendar je bila to cena od cenejšega modela, razstavljen pa je bil bil boljši model.
No, kaj sem zgoraj napisal?

Še enkrat:
Izdelek na polici + cena = zavezujoča
web stran = ni zavezujoče

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Vendar pa se ne morejo kar zmišljevati, da ne bi stvari pošiljali. Neupravičen odstop ali celo sklenitev pogodbe pod drugačnimi pogoji imata za posledico odškodninsko odgovornost. V teoriji.
grin1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Čisto tako, zamislite si da je to vaša trgovina, in ste pač tak šalabajzer kot so na Oskarju, čeprav sem pri njih že kupoval in sem bil zadovoljen.. Kaj bomo naredili?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
je

Samo če ti potrdijo naročilo.

Drugače pa kar naroči navigacij za vse uporabnike alter.si

In kaj se smatra za potrdilo za naročila?
Namreč naročil sem tudi sam za hec in čakal na bolj kot ne negativen odgovor,ampak potrdilo naročila sem dobil na mail.

Poglej priponko in povej če so potrdili naročilo?
1474087-potrjenonarocilo.jpg

Priponke

• 1474087-potrjenonarocilo.jpg
    1474087-potrjenonarocilo.jpg
    80,2 KB · Ogledi: 80

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Tole je bolj povzetek kot potrdilo. Ali v statusu naročila piše potrjeno ali kaj takega?

Sploh pa, a smo tako daleč, da bi resno šli kar takole naročati in upati, da boste nategnili trgovce?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.980
113
40
MB
ni blo potrjeno, status naročila si lahko pogledaš v profilu kjer je pisalo nekaj kot obdelovanja, sprejeto .. nevem več točno
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.980
113
40
MB
ne vem kaj hočeš s tem povedat, načeloma me pa ni treba vikat
grin1.gif

so pa šalabajzerji da so meli dva dni gor robo s ceno 0,00 pa niso umaknili, wtf
crazy1.gif

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
.. in seveda ker večina nima kaj pametnega za delat, je najalžje živeti na tujih napakah... omg..

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.447
7.095
113
ksz...

pri nakupu preko spleta se smatra, da je pogodba sklenjena, ko se zadevo plača. Torej če ima neka štacuna avtomatsko plačilo, potem je pogodba sklenjena, ko se izdelek plača. Kajti logika narekuje, da ko enkrat zadevo plačamo, ne more iti zadeva vseeno naprej do trgovca, ki jo potem potrdi, to je klasični primer zavajanja. Potem bi bi lahko vsi nekaj naknadno zmišljevali.

Je pa res, da se večina trgovcev potem lepo izogne tako, da pač rečejo da zadeve na zalogi ni in čez nekaj časa pač vrnejo kupnino.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Ponavadi tam, kjer je nula pri ceni, pač izdelka ni na zalogi.
Ampak vedno se najdejo neki kao pravičniški oportunisti, ki se razglasijo za viteze križarje spletnih trgovin in gredo v boj z mlini na veter. Vse v upanju, da morda pa le dobijo predmet poželenja za 0€.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.447
7.095
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ampak vedno se najdejo neki kao pravičniški oportunisti, ki se razglasijo za viteze križarje spletnih trgovin in gredo v boj z mlini na veter. Vse v upanju, da morda pa le dobijo predmet poželenja za 0€.

Boj z mlini niti ni potreben. Lepo se zadevo naroči, naredi še par screenshotov strani, kjer NI razvidno, da piše, da izdelka NI na zalogi, torej screenshoti kjer je lepo vidno, da se zadeva prodaja normalno in ko se želenega naročila ne dobi, lepo zadevo prijavi inšpektorju. Potem pa ali bo imela štacuna probleme in stroške s inšpektorjem, ali pa bo zadevo pač prodala po ceni s cmokom v grlu.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Boj z mlini niti ni potreben. Lepo se zadevo naroči, naredi še par screenshotov strani, kjer NI razvidno, da piše, da izdelka NI na zalogi, torej screenshoti kjer je lepo vidno, da se zadeva prodaja normalno in ko se želenega naročila ne dobi, lepo zadevo prijavi inšpektorju. Potem pa ali bo imela štacuna probleme in stroške s inšpektorjem, ali pa bo zadevo pač prodala po ceni s cmokom v grlu.

ali pa bo, tako kot vse normalne, rekla da ni na zalogi in ponudila drugo robo oz vračilo kupnine. btw. isto velja tudi v primeru plačila po povzetju.