Cena izdelka 0,00€ NUJNO

zakon

Guru
16. maj 2008
8.836
854
113
toti Maribor
Če ima izdelek na internetu staro ceno 250€ in novo ceno 0,00€, zraven, pa še pripisano prihranek 250€, kaj se zgodi, če ta izdelek naročiš. Izdelek daš v košarico in izbereš plačilo po povzetju. Na koncu ti napiše za plačilo 4,20€ (stroški pošiljanja). Seveda gre za napako, ampak to ni moj problem. Ali imaš pravico izdelka ne prevzet, če cena ni 4,20€.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Če nisi totalen bebec stvar ignoriraš, če si malo človeški opozoriš prodajalca.
Če pa si omejen na minimum, se pa zajebavaš z naročanjem in delaš delo in stroške prodajalcu...
rolleyes-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.314
3.934
113
Seveda, absolutno. Kot ima on pravico v škatlo poleg izdelka zapakirat še svoj drek, da si bo pyzda zapomnila kdaj je nazadnje nekaj hotla zastonj ker se je nekdo zatipkal.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Odvisno od trgovine.
Kolega je tudi hotel tako nekaj kupit, kar je bilo cca 200€ cenej kot bilo kje drugje na svetu.
Je tudi oddal naročilo in kr takoj plačal preko spleta.
Pa so v trgovini poštudiral, da neki ne štima in so ga začel drkat, da izdelka ni v skladišču, da ga nima dobavitelj... Tko se je vleklo kak mesec. So mu vrnli denar. Potem čez 14dni je pa bil spet objavljen izdelek in prava cena.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.206
26
48
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Če ima izdelek na internetu staro ceno 250€ in novo ceno 0,00€, zraven, pa še pripisano prihranek 250€, kaj se zgodi, če ta izdelek naročiš. Izdelek daš v košarico in izbereš plačilo po povzetju. Na koncu ti napiše za plačilo 4,20€ (stroški pošiljanja). Seveda gre za napako, ampak to ni moj problem. Ali imaš pravico izdelka ne prevzet, če cena ni 4,20€.

To sem videl tudi jaz, cena 0€+brezplačna dostava
evil.gif
. Si naročil?

jello

Guru
22. sep 2008
10.314
3.934
113
Jaz sem jim poslal mail, naročil pa nisem. Čez kakšne 3 tedne (!!!) so potem popravili napako. Šlo je pa za izdelek v vrednosti 20 EUR.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.836
854
113
toti Maribor
Nisem še, ker ne vem kaj naredit. Seveda nisem totalni bebec.Zakaj, pa bi jih moral obvestiti o napaki oz. kaj bi imel od tega. Kolikor jaz vem velja cena, ki je na računu. Pod nijihovimi pogoji piše sledeče:

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga
Kupec ima pravico, da v 15 dneh od prejema naročenega blaga odstopi od pogodbe brez pojasnila. Prejeto blago mora vrniti v 30 dneh od dneva, ko je obvestil, da odstopa od pogodbe. Vrnjeno blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano, v originalni embalaži vključno s prosojno folijo in količinsko nespremenjeno ter z pripadajočo deklaracijo podjetja. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika najkasneje v 15 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov [''''''''''.[/Email] Blago Vam zamenjamo tudi v primeru, če smo Vam zaradi naše napake odposlali napačen izdelek. Kupnino Vam vrnemo takoj po prejetju vrnjenega blaga. V primeru da prodajalec ni v celoti izpolnila obveznosti iz pogodbe na daljavo, traja rok za odstop 3 mesece.

Odgovornost
Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci. Ponudnik mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva. Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične.
Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.822
556
113
42
povsod malo
To se je meni že tudi naredilo pa ni bla kar ena leva trgovina amapk taka ki ima artikle tudi po 1000€ in jih prijazno opozorim na napake... 3 dni ni bilo odgovora...mah nič bom pa naročil.
In naročim tisti artikel za 1000€, ki je stal 0€ + PTT in mi ga pošljejo... dobim paket na dom...1000€ + PTT in jasno ga zavrnem in jim povem spet v mejlu v čem je bila fora in en bedak mi je tako aroganten egoističen pa ne vem še kakšen mail napisal da se jih samo inšpekciji prijavil.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kupi. prvo ne bo šla roba na pot.
drugo, če bo šla, je račun za 0.
če ni, zavrneš prevzem.

kataloška prodaja pravi
tudi če si kupil za 1000 in je vse bp lahko zavrneš. v 15 dneh, če ne celo 30. v original škatlah.
pika

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.206
26
48
Škoda časa, ko boš dobil domov, odkupna cena sigurno ne bo 0€+poštnina.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.836
854
113
toti Maribor
Nič tako sem se odločil. Ker je v meni še nekaj poštenja sem jih na napako opozoril. Upam, da dobim kakšen popust
smirk-1.gif
. Je zadeva zanimiva.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.836
854
113
toti Maribor
Softi, boš naročil? ti pošljem na ZS cena je še vedno 0,00€. Edini pogoj je, nam poveš kako si rešil zadevo, da vemo za drugič.
evil.gif