Cena goriva v torek

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
najebejo tisti, ki majo dizla zato, da prišparajo nekaj ko grejo do trgovine pa nazaj heheh

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Je razlika, sam zaenkat "sam" 7%... V praksi pr porabu je pa itak višja razlika..
Sam je nenormalno tole, p. kurilc bo jesen lih 1eur..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
za vse tiste, ki jim cena dizla kaj pomeni imam ugoden popust.

za tiste, ki jim je vseeno koliko stane pa želim, da jim crkne turbina, ker le tako bodo prinesli ves plus notri
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
za tiste, ki jim je vseeno koliko stane pa želim, da jim crkne turbina, ker le tako bodo prinesli ves plus notri
smile-1.gif
jezen.gif
vzemi nazaj takoj!

vzemi ti takoj nazaj. ker je več takih, ki si jih ti 'klofnil', kot pa jaz

pa en očenaš za grde, sebične misli, pa bom jaz tudi preklical

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Pravilno da je cena višja. Tako se bo dizel motor izenačil z bencinskim. Dizlom manj pije je pa zato malo večja cena, da se pogliha.

Sploh pa kaj jokate dizelaši, pa ja niste kupli dizla da boste prišparali??? Smešno mi je poslušat folk ko ima avto za 30k € pa joka koliko gre gor.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ja ni tako. A ni čudno...zadnja leta vsi forsirajo te dizle in vsi vidijo samo kak bodo privarčevali, čeprav vozijo mlinček 1.1
Dizel ni za seljaka...ni point v temu da privarčuješ, no vsaj za nekatere je...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
v čemu je pa fora dizla, če ni v varčevanju.

v poslušanju ropota. razmišljanju kje boš tankal. mogoče menjavi dragih svečk.

verjetno v delanju dimnih zaves

Sipi

Pripravnik
14. avg 2007
290
0
16
43
No pri meni je fora dizla v navoru saj res potegne,ko je to potrebno pa ni važno ali je to klanec ali pa ravnina.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
saj novi bencinarji tudi vlečejo ko svinje..... (turbo)
za ogrevanje bajte ma imamo premog.... tak da se ne sekiramo kaj preveč
smile-1.gif

Sipi

Pripravnik
14. avg 2007
290
0
16
43
A na kolm ga šopate.Pa a se to sploh še dobi?Jaz mal na kurilca mal pa na drva hajcam(kaminček zadnje čase kar lepo služi svojemu namenu)

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
KSZ

Jaz sem kupil dizla ker sem delal min 100km dnevno (sluzba), sedaj sem pa sluzbo zamenjal in imam 10km dnevno. Ampak je cena avtu tako padla da ga je skoda prodajat. Tako da obstajamo tudi taki ki z dizlom naredimo 15.000 letno, pa nismo vsi neumni zaradi tega
tongue-1.gif

Bi ga pa takoj zamenjal za bencinarja, samo kot pravim brezveze prodajat ker bi prevec izgube imel.

LP

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Ja ni tako. A ni čudno...zadnja leta vsi forsirajo te dizle in vsi vidijo samo kak bodo privarčevali, čeprav vozijo mlinček 1.1
Dizel ni za seljaka...ni point v temu da privarčuješ, no vsaj za nekatere je...

To da nekateri kupijo "mlinček 1.1" si napisal tak da sem mislu da maš najmanj kakega 2007 letnik 4000 ccm 8 valjnika twin turbo.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Pravilno da je cena višja. Tako se bo dizel motor izenačil z bencinskim. Dizlom manj pije je pa zato malo večja cena, da se pogliha.

Sploh pa kaj jokate dizelaši, pa ja niste kupli dizla da boste prišparali??? Smešno mi je poslušat folk ko ima avto za 30k € pa joka koliko gre gor.

[censored] maš pametno logiko.
zmaga.gif

Tisti ki so s svojimi rokami in delom in pametjo naredli da si lahko kupijo drage avte in to niso avti za 30.000 EUR, taki so ponavadi bolj gospodarni kot tisti ki si kupi avto za 300 EUR, kar se vidi u tvojem razmisljanju.

In glede tega da dizel pije manj zato naj bo nafta drazja... Najbolje da u trgovinah s hrano napišejo dvojne cene, za debele in za suhe. Debeli placajo 50% manj ker itak več pojejo kot suhi, zato suhi naj placajo 50% več .

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Zdaj poskušaš obračati moje besede...ti že mešaš vse povprek...Kakšne veze ima zdaj, da eni gospodarijo dobro???
Govorimo o ceni goriva....

vozim pa 1.6 bencinca

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.