Pozdravljeni, pred letom in pol sem si kot frišen motorist izbral po priporočilu prodajalca v TC motoshopu čelado Schuberth S1. Čelada je bila zadnja na zalogi zato sem jo z malo popusta vzel sredi novembra. Ko se je začela sezona sem opazil da ima vizir eno praskico, ki pa ni bila v vidnem polju in zato ni motila. Po koncu sezone pa se mi je začela luščiti nekakšna folija z notranje strani, naj tudi povem da se mi kot laiku zdi da se čelada preveč rosi saj v malo hladnejsem vremenu na semaforju ne morem zdrzati ne da bi odprl vizir če ne želim imeti meglenega pogleda, ali je to normalno saj ne gre za nek no name izdelek. Sedaj opažam da se je kot kaže ta folija poškodovala tudi v vidnem polju (velikokrat sem jo sčistil s papirnatimi robci ali wc papirjem ali sem jo lahko poškodoval s tem)? Domnevam da je rešitev pač nov vizir, koliko to kaj stane ali se dobijo takšni ki se manj rosijo, ali lahko to sam zamenjam (nisem še nikoli snemal vizirja ali ga je priporočljivo snemati za čiščenje ali ne)? Hvala za odgovore.