Cel p'šanc v pečici

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Ker ni navajen, oz. ga že od malega futrajo z "smetmi".

Na hitro sfutrajo z sojo, se potem vidi ko spečeš in se skrči za faktor 2-3 .
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Kam potem hodiš po kuretno?

Naša mama je ravno zadnjič razlagala, kako kupi staro znešeno kuro iz trgovine, pa jo najprej obari, odstrani kožo ter jo oplakne v mrzli vodi, da odstrani star in divji okus. Potem šele začne z akcijo ... ampak naša mama (devica), ki vedno začne zgodbo od zadaj naprej ...
crazy1.gif

Zaenkrat pri sosedu kmetu, drugače so pa doma fantje predelali prostor tako da jih bomo začeli doma futrat- nakup enodnevnih in potem do 2kg ali več.
cheer.gif




Ja gurmani, piščanc s supermarketa , krompir z nizozemske, paprika z bosne in solata iz španije. Seveda vse skupaj za 10 €.
bonk.gif

Potlej slišiš da so piščance futral z gso sojo in lastnim kakci( ker piščanec ne prebavi vse hrane in jo se škoda stran metat) po možnosti kar celega zamrznjenega piščanca uvozjo z brazilije.da o krompirju z nizozemske ne pišem , tak isto rdeča paprika z bosne in solati iz španije- recimo lahko stoji teden dva brez da bi začela gnit(poskusi to z domačo)

No saj, ... če kakršnega koli piščanca, naj bo divji ali pa umetno pitan
crazy1.gif
)

Torej bo glede okusa še kaj drugega aktualno. Bi rekel, da sem ti precej fovš za primerno kmečko sosesko.
zmaga.gif
 
Nazadnje uredil moderator:

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Saj slovenija je eno tako malo selo veselo
wink-1.gif
Tako da si poišči dobavitelja.
Je pa res da nikoli ne veš s čim so jih futral.

Sem že v drugi temi spraševala kako pa kaj s hrano.