Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Kam potem hodiš po kuretno?
Naša mama je ravno zadnjič razlagala, kako kupi staro znešeno kuro iz trgovine, pa jo najprej obari, odstrani kožo ter jo oplakne v mrzli vodi, da odstrani star in divji okus. Potem šele začne z akcijo ... ampak naša mama (devica), ki vedno začne zgodbo od zadaj naprej ...
Zaenkrat pri sosedu kmetu, drugače so pa doma fantje predelali prostor tako da jih bomo začeli doma futrat- nakup enodnevnih in potem do 2kg ali več.
Ja gurmani, piščanc s supermarketa , krompir z nizozemske, paprika z bosne in solata iz španije. Seveda vse skupaj za 10 €.
Potlej slišiš da so piščance futral z gso sojo in lastnim kakci( ker piščanec ne prebavi vse hrane in jo se škoda stran metat) po možnosti kar celega zamrznjenega piščanca uvozjo z brazilije.da o krompirju z nizozemske ne pišem , tak isto rdeča paprika z bosne in solati iz španije- recimo lahko stoji teden dva brez da bi začela gnit(poskusi to z domačo)