Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik dsf pravi:
Saj ne morš verjet,čeprav je res tudi to da naj je tip peljal na sejem v Celje in po zaslugi njegovega super duper Garmina smo se do Celja dvakrat izgubili--- na avtocesti. Ker je vozil šef smo se udeleženci krohotali šele kaneje na pivu....
Mah! To je enako blesava izmišljotina, kot tista o ameriški turistki v evropi, ki naj bi se je z rentanim avtomobilom več sto kilometrov vozila v prvi prestavi v prepričanju, da vozi avtomatika
Citat: Uporabnik sixpower pravi:
Mah! To je enako blesava izmišljotina, kot tista o ameriški turistki v evropi, ki naj bi se je z rentanim avtomobilom več sto kilometrov vozila v prvi prestavi v prepričanju, da vozi avtomatika
Tista zgodba mi je postala precej verjetna, ko sem zadnjič na Ptujski v MB doživel dve azijki v po moje rentanem avtu, ki sta iz smeri TAM-a na štiripasovnico najprej hoteli zapeljat na napačno stran, potem v zadnjem trenutku popravili smer in se po levem pasu peljali s 20 km/h s sumljivo glasnim dretjem izpod havbe. Na facah pa največja panika kar sem jo videl
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.