Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
A je res?
Res je - ko je moja stopila na ježa in je bil potreben kirurški poseg sva morala iti 150 km do najbližje bolnice ker pa niso imeli nekega materiala so ga naročili iz Havane in je res prišel naslednji dan - vso kalvarijo je bilo potrebno plačati malo več kot 600$ uradno - neuradno pa še 1000$ (200 za prvega zdravnika -da je povedal, da mora v bolnico ker je potreben krirurški poseg, naslednjih 300 na sprejemu da so poklicali glavnega kirurga ker samo on odloča katerega bodo operirali in kdaj in 500 kirurgu, ki je naredil pet rezov po cca 1,5 cm in očistil rano tujkov v cca 30 min - drugače pa je asistiralo 8 (osem) kirurgov - to vem ker je vseh devet prišlo povedat da je dobro prestala operacijo (lokalna anest.) in da še niso prejeli plače ki baje znaša 50$ z vsemi dodatki. Tu ni vštet hotel 70$ in prevozi cca 50$. Ko sem jih v bolnici prosil za raæune da bi uveljavljal koris kar naenkrat niso več znali angleško in ko so mi na koncu dali račun je bil na njemu znesek 70$ za operacijo in 120$ za bolnišnično bivanje 2 dni kljub temu da sva spala v hotelu. Resnici na ljubo pa je potrebno povedati, da so stali antibiotiki za 10 dnevno kuro natanko 2 dolarja +5 za napitnino lekarnarici, ki je najprej prinesla odprto škatlo ruskih antibijotikov ko sem jo prosil za kaj preverjenega je šla po novo Krkino škatlo.