Čas za popravilo

YOGURT

Pripravnik
11. sep 2007
88
0
6
Zgodba je taka, pred pol leta se je bratu nekdo zaletel v zadnji del avta , krivdo je priznal in izpolnila sta poročilo. sedaj pa v kolikem času je potrebno popraviti avto, da škodni primerek ne zastara ? brat zaradi manjše poškodbe ( počen odbijač in počena zadnja luč, kar odlaša, saj je problem z dopustom ter prevozom v službo

Skratka zanima me, če kdo ve, v kolikem času je potrebno popraviti avto, da škodni primerek ne zastara , zavarovalnica Triglav

19. jul 2007
2.883
1.611
113
Identična zgodba pri meni, pozročitelj pri Tilii (zadnji del vozila), cenilec in potem rok za popravilo 3 leta

Ni dovolj jasno napisano, ampak potrebno je (čimprej) iti do cenilca (v tem primeru Trglav), da potrdi/odobri popravilo in pogoje popravila, in potem je dovolj časa za v miru popravit (pri meni je bil rok 3 leta, dejansko sem ga dal popravit šele po pol leta, bilo je barvanje odbijača in enostano nisem prej našel časa).

Če je že bil pri cenilcu, bi mu potem kje na paprjih moralo pisati, do kdaj mora poravit, oziroma naj pokliče tja, kjer je bil.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.013
-1.287
113
Cenitev naj se opravi čimprej, za popravilo pa imaš časa 3 leta. Raje kak mesec prej zaradi rezerve.
smile-1.gif