Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Verjami mi, samo na enem, prej same dobre izkušnje z VW. Tole je blo pa kap, me je dejansko prijelo, da bi ga v grabn zvrnu. Mojmu mehaniku sem reku, dej mi povej kdaj se bo to nehal. Z iskanjem delov sem ratal pravi strokovnjak na ebayu (kot laik).
U glavnem dopizdilo ponj pršu švercer ki mi je še konkretno zbil ceno, sem rekel sam pel, pa da te ne vidim, še prej sva šla prepisat avto.. O zdej naprej avto na leasing, dokler v garanciji vozim, pa če mi še kdo reče [cenzura] ki kupuje nove avte, mi je čisto vseeno.
Če primerjam zgoraj stroškovno, zgubim manj ojrov, pa še nehal sem se ubadat z kupovanjem rezevnih delov. Če bi pa na pooblaščenca peljal bi ga pa 100% zažgal.
to si jest mislim o teh enoprostorcih.
Edino kar je pozitivno, pelje se fajn in na cesti me res ni nikol pustu. To je edina tolažba v vsej tej štoriji, ki se bere kot grozljivka.
Spomnim se še eno štorijo, ko je žena prbila v nek robnik in gumo presekala. Itak sem mogu sred šihta vse spustit in it gumo menat ona se je pa z drugim na šiht odpeljala..
sem z tistim kurčevim vitel sistemom spustil rezevo dol, potem je bil pa sidro dva jezička tako zarustan, da nisem mogu gume snet, sem preklel tega, ki se je ta sistem spovnu po dolgem in počez...
Skratka šrot in pri tem ostajam. Nemška kvaliteta my ass...
nisi se ti imel pravih problemov kolega ...
no saj zdaj ko si presel na vzhodnjake, ti bo zadeva postala bolj jasna ...