Caddy - rabljena vodila za brisalce, rabim nujno

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.782
221
63
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Verjami mi, samo na enem, prej same dobre izkušnje z VW. Tole je blo pa kap, me je dejansko prijelo, da bi ga v grabn zvrnu. Mojmu mehaniku sem reku, dej mi povej kdaj se bo to nehal. Z iskanjem delov sem ratal pravi strokovnjak na ebayu (kot laik).

U glavnem dopizdilo ponj pršu švercer ki mi je še konkretno zbil ceno, sem rekel sam pel, pa da te ne vidim, še prej sva šla prepisat avto.. O zdej naprej avto na leasing, dokler v garanciji vozim, pa če mi še kdo reče [cenzura] ki kupuje nove avte, mi je čisto vseeno.

Če primerjam zgoraj stroškovno, zgubim manj ojrov, pa še nehal sem se ubadat z kupovanjem rezevnih delov. Če bi pa na pooblaščenca peljal bi ga pa 100% zažgal.

to si jest mislim o teh enoprostorcih.
Edino kar je pozitivno, pelje se fajn in na cesti me res ni nikol pustu. To je edina tolažba v vsej tej štoriji, ki se bere kot grozljivka.

Spomnim se še eno štorijo, ko je žena prbila v nek robnik in gumo presekala. Itak sem mogu sred šihta vse spustit in it gumo menat ona se je pa z drugim na šiht odpeljala..

sem z tistim kurčevim vitel sistemom spustil rezevo dol, potem je bil pa sidro dva jezička tako zarustan, da nisem mogu gume snet, sem preklel tega, ki se je ta sistem spovnu po dolgem in počez...

Skratka šrot in pri tem ostajam. Nemška kvaliteta my ass...

nisi se ti imel pravih problemov kolega ...

no saj zdaj ko si presel na vzhodnjake, ti bo zadeva postala bolj jasna ...
cheer.gif

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
Citat:
.... ker sem ga kupil od enga fotra, ki je bil nedeljski voznik ki ga je imel zato, da so se k maši vozil (iz vasi). Potem so mu pa izpit vzeli....

Mogoče je bil pa tukaj problem?

Ker starejši (ne vsi) vozijo in "čuvajo" avto da te glava boli.

golf

he he

jello

Guru
22. sep 2008
10.271
3.908
113
Opel paše ravno v tole realityjevo zgodbo. S tem da sem imel z vectro B 2x toliko težav kolikor jih je naštel reality. Prvi lastnik. Do 120k km je 3x ostala na cesti. Enkrat s pregretim motorjem, drugič se je vžgala pod armaturko, tretjič pa sem 150 km od doma ostal brez bremz. Ostalih 100 zgodbic kaj vse je šlo narobe ne bom ponavljal. Ko je šla od bajte (pri 160k km) je popila več kot liter olja na 1.000 km. Vse to v štirih letih. Če grem danes po rabljen avto star 4 leta mam občutek da kupujem nov avto, tisti opel je bil pa po štirih letih samo še za v prešo.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Heh, moj sodelavec je imel Vectro (ne vem ker model, un k se mu ogledal ni dalo zložit), CD, 1.8... Je rekel, da jo tudi najhujšemu sovražniku nima srca prodati... Več na servisu kot na cesti z njo...

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.782
221
63
Citat:
Uporabnik stop pravi:
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
Citat:
.... ker sem ga kupil od enga fotra, ki je bil nedeljski voznik ki ga je imel zato, da so se k maši vozil (iz vasi). Potem so mu pa izpit vzeli....

Mogoče je bil pa tukaj problem?

Ker starejši (ne vsi) vozijo in "čuvajo" avto da te glava boli.

golf

he he

tale link na youtube je
cheer.gif