C MAX

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne, ne razumeš. Do službe imam 3 min, v Ljubljano grem 1x mesečno. Poletne/pomladanske ture pa vozim po stranskih, uživaških cestah, prav tako, se na CRO (in tudi SLO) obalo vedno peljem po magistrali, je užitek večji, zagotovljeno.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Napačnega "obremenjuješ" s tehnologijo.

S tehnologijo živim, s tehnologijo si služim svoj kruh in si ga bom verjetno celo življenje. V avtu pa tehnologije ne jeb*** 5%.

Ne morem reč, da nikoli ne bom kupil avta z iShitty knofkom pa LCDjem, miljon ledicam ipd. ampak sem pa zelo blizu temu. Dokler so še spodobni avti na trgu da nimajo enga elektro shitta gor, bom te kupoval čeprav tud 5+ let stare.

Adaptivne luči, parking asistent, meglenke k fakin svetjo k volan ošlataš, servoti k uspejo odpravit ves občutek iz volana, da se Colin Mcrae rally iz leta 2000 čuti bolj pristno
bonk.gif
Ne hvala! Zame ni treba!

Pol pa ša se en tak jappy zabije vame, ker štela fakin postaje na svojem iDrekKnof-u, pa kaže blonđi kako lahko spremeni čas koliko dolgo ostanejo priklopljene welcome home ledice okol avta. Če bo japy preživu zarad xyz airbagov, ga bom že še dobil na pest.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Zelo simpatičen tale C Max. Gradn pa je res grozen. Kako jim je uspelo narediti oblikovno tako "različna" avtomobila?!

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Ta iShitty knof je veliko bolj "varen", kot pa tvojih tisoč gumbov na armaturki.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Količina tipk je tehničn izredno zabavna izbira. Kaj razni iKnofi v BMW/audi ipd. so zelo simple za browsat po menuju namesto da stisneš eno namesko tipko.
bonk.gif

Javi se, ko bo Ford začel to vgrajevati v svoje avte. Niso še na tej stopnji.

Marš nekam, čimmanj tipk. Še navadne avtoradie so začeli delat tak, da če hočeš menjat postajo, morš stisnit 1. ta velik knof, 2. zapeljat knof gor ali dol in 3. stisnit še enkrat... 3 krat, da prideš do postaje, zaj pa ti meni reči, kaj je bolj pripravno, sploh v avtu med vožnjo.

Daj ti meni 5 ali 6 gumbkov za postaje na radio, pa sma kolega dalje.
Armatura v novih fordih mi ni všeč (tudi sam vozim forda, včasih še novo fiesto), nisem se še navadil, plastika res zgleda nekak ceneno, ampak je vožnja vredna, da se tu pogleda skozi prste. Odzivnost, ovinki preceeeej boljša, kot pri novi corsi (je mati menjala corso za fiesto).

Če bi spet kupoval forda, bi vzel titanium opremo.

Mate 15"? Moja ma Titanium + še nekaj opreme, pa je avtek petardica. Moram reč da sem bil presenečen, kakšen napredek je pri tej Fiesti glede na prej. Armaturke pa itak ne vidiš, gledaš naprej ovinke, katere seciraš ko s skalpelom... Pa še nekaj me je presenetilo - zvočna izolacija... Skoraj premalo se sliši mašinco (1.4 96km).

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Tam od 4000 naprej se sliši, enak motor
smile-1.gif
no nisem pričakoval.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Ta iShitty knof je veliko bolj "varen", kot pa tvojih tisoč gumbov na armaturki.

Paaaa... jest še nimam problemov med vožnjo iskat komadov po folderjih... je pa res knofov mali milijon, sploh številčnica od 1-10 za telefonirat, te ne rabiva za nič drugega kot 1 (ona ma radio 1 shranjen gor) in 6 (jest mam val 202 gor). Sem pa menu pogruntal brez navodil - recimo BT pairing, equalizer, DSP, .... ampak te zadeve sem 1x nastavil pa jih zdaj ne rabim več. Itak pa tako kot Malecky, ne maram vse te šnikšnak šare v avtih. Sem se bal, da ker je tole Ford, da bo jeba z BT pa da bo USB štekal, ampak presenetljivo dela vse od prve tako kot mora, USB ključki in iPod nano included. Aja pardon, ne, Nano nekam potiho špila, pa mava vse na USBjih.... ki so itak bolj priročni.