Citat:
Uporabnik jello pravi:
Občasno vozim Smaxa z armaturko srebrne barve (ali je pri vseh enaka ne vem) in gromozanskim ekranom z belim ozadjem med števci. Barva in material armaturke me spominjata na telefon audiovox za 1sit iz mobitelove akcije izpred desetih let. Na sredinski konzoli je ca. 30 tipk preveč (od tega tipke od 1 do 10 na radiu
), efekt ekrana med števci je pa ponoči približno tak kot če bi imel nonstop svetilko, usmerjeno direkt v glavo, skratka las vegas. Verjetno sem na to še bolj občutljiv ker sem navajen saaba, kjer se še tisto kar je las vegasa k sreči da ugasnit, kljub temu me recimo v passatu ali alfi rdeče modro, oziroma rdeče belo ni pretirano motilo. Sicer pa škoda, ker je Smax sicer oblikovno in prostorsko super avto, so pa tile felerji zadosten razlog da ga ne maram niti zastonj.
No, nekateri pa nimajo fetiša na armaturke, in se morajo vozit. Če bi popedenali armaturke, pa bi cena zrasla, pa bi pač spet manj avtov prodali, torej kaj bojo? LCD displayi se dajo ponavadi malo zatemnit, lahko pa da tudi zatemnjen tebe moti, kaj vem, jaz pač ne opazim takih stvari oz. opazim nekaj kar res ekstremno odstopa od normalnega.
Opisujete pa armaturke tle k da napol seksate z njimi
Pa prav, hvalabogu, bo še kdo drug kak avto prodal ane, Ford pa pač s svojimi lastnostmi prepriča zmerej več kupcev in bojda je to cilj korporacij (profit).... Saj za svojo ceno ponuja enega najboljših handlingov in tudi za njihove enoprostorce to velja in kolikor vem, je to glavni adut (veliko ljudi Forda ni niti pogledalo, potem pa so ga kupili, ko so ga enkrat peljali).
Za nišne kupce avtomobilov, kot so Saabi, pa Audiji cabriolet, pa Ford sploh nima ponudbe. Tako da ne vem, kaj se ravno taki kurčijo, kot da bi jih s pištolo prislonjeno na glavo nekdo silil da ravno Forda kupijo. No ja, pravico imate do svojega mnenja, seveda. Tako kot pač mene ne bi s pištolo prisilil da kupim A4 Cabriolet, za Saabovo ceno pa mi je kaj drugega bolj všeč (ampak bi vseeno šel probat Saaba pred nakupom, čeprav mi en znanec ni znal razložit kako to da ma konkretno počeno armaturko v njegovi 900ki
).
Drugač pa vozim Fiesto z vijolično armaturko in ambientalno osvetlitvijo
je ne ločim od kake druge. Važno je, da se vsedem v avto pa da se čimprej navadim na upravljanje ročic in gumbov (oz. da se mi sploh ni treba kaj posebej navajat).
Tko da Robbit, če nisi preveč ArmaniDolčeVersačeGejbana tip, si najdi en termin za testno vožnjo, pa boš videl če je avto zate. Men ga 4je lastniki hvalijo do amena (starega in faceliftanega, novega še nima noben) ampak sej veš da tist kar furamo, ne moremo bit ravno objektivni ponavad. Kar se familije tiče, boste verjetno v avtu uživali