BTC, posilstvo

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.430
7.080
113
Kašno vezo pa ima to?

Tudi ti trdiš, da večletno posiljevanje ne škoduje človeku bolj, kot "enkraten" dogodek ?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Mislim, da se motiš in da so posledice zelo podobne. Ampak, a ni vseeno, če bi nehal s strokovnii mnenji, ker mislim,da nismo usposobljeni za to ??
Predvsem bi bilo pa zdravo, če bi se izogibali stavku "če bi bila doma, se to ne bi zgodilo"... to je najbolj beden odgovor v tej temi.
Še malo, pa bo nekdo napisal "prav ji je bilo, kaj pa je bila takrat ob tisti uri tam". Daleč nismo do tam ...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.430
7.080
113
Jaz nisem nobenih strokovnih mnenj delil, sem samo repliciral na tisto, ko je nekdo rekel, da bi bilo boljše, če bi bila doma, potem pa nekdo drugi rekel, ja kaj doma pa se to ne dogaja in sem samo pokazal na zelo nedavni dogodek, kjer je dekle doma zelo trpelo.

Nekdo četrti pa se je vpičil v nekaj, kar mu ne bi bilo treba.

Dogodek je vsekakor ostudno početje mladostnikov, a žal je tako, da so za njihovo početje odgovorni starši in samo oni so krivi, da je otrok takšen, če seveda nima kakšne prirorejene mentalne bolezni.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ajoj, "nehal" nisem mislil le tebe, moralo bi pisati "nehali" ... VSI ... sorry

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.297
26
48
Murska republika
Ne bom se spuščal v podrobnosti napada na punco, vem pa da je bila punca oropana svoje ženskosti in ponižana dostojanstva, se je kateri sploh vprašal če punca morda ni bila še devica in kaj je izgubila z tem posilstvom, ženske drugače doživljajo spolnost in tudi drugače reagirajo v življenju ko so enkrat posiljene.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.151
-8.780
113
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Ne bom se spuščal v podrobnosti napada na punco, vem pa da je bila punca oropana svoje ženskosti in ponižana dostojanstva, se je kateri sploh vprašal če punca morda ni bila še devica in kaj je izgubila z tem posilstvom, ženske drugače doživljajo spolnost in tudi drugače reagirajo v življenju ko so enkrat posiljene.
V bistvu ne veš, ker še ni razjasnjeno, če je sploh šlo za posilstvo.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Glede na to, da so bili vsi iz iste družbe bi rekel, da se punca s čudnimi tipi druži.

Ampak kot je že en zgoraj napisal, fajn bi bilo slišat tud drugo plat zgodbe, od tistih tipov.
Kako pa komentirate, da jih je sodišče kar spustilo na prostost po zaslišanju?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.297
26
48
Murska republika
Saj spolna nedotakljivost ne pomeni nujno da gre za posilstvo, lepo bi bilo slišati obe strani.Kaj dejansko pomeni posilstvo za tožilstvo pa meni ni jasno kakor očitno ni jasno niti tožilstvu.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Meni ta posilstva niso bila nikoli jasna. Kako lahko posiliš žensko če ni navlažena? Ma ni variante, da ga dobiš notri.

Poznam eno najstnico, ki non stop provocira. Pride do tebe, dvigne kiklico, pokaže hlačke, se nasmeji in gre dalje. Majkemi. Če jo primeš, si pa največji bedak.

Obstajajo ljudje, ki so arogantni, ki mislijo, da so največji carji, pogosto še izzivajo ipd. Takšni si zaslužijo par hudih udarcev v bučo. Ampak kaj je bolj obsojanja vredno: če je nekdo pretepen ali posiljen?

15-letna, pijana, ob 5ih zjutraj, s svojima prijateljema ... Ne vem. Meni se scenarij, da sta mladeniča to načrtovala že dlje časa, da sta jo ob tem davila, zabijala ob tla, grozila z nožem, da je šlo za čisto objestnost, ne zdi tako verjeten.

Pa naj mladi ateki s hčerkicami ob tem postu ne dobijo lis po obrazu, ampak vsega tega razburjenja res ne razumem. Razen, če bodo priznani psihologi odkrili, da bo do konca življenja stravmatizirana in spolno zavrta.
bonk.gif
Raje vidim, da me posili najgrša ženska na svetu, kot da mi nekdo razbije glavo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.577
113
malo obrni zgodbo. Kaj pa ce te posili najgrsi tip na svetu in tvoja okolica ve, da si ti tisti, ki ga je fasal v rito brez privolenja

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
malo obrni zgodbo. Kaj pa ce te posili najgrsi tip na svetu in tvoja okolica ve, da si ti tisti, ki ga je fasal v rito brez privolenja
467716-post_slo.gif

Kloshar jih je že fasal na glavni železniški v Ljubljani...sicer res ne dickov, ampak batine...drugač sem enkrat ali dvakrat bil v njemu domačih brežicah...grozen kraj, sam domačini so bili pa über tiho...

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Komunikacijski šum je bil verjetno, mulca sta hotela, ona je ponujala, kasneje se je zapletlo.

Da pa mulcem ne točijo alkohola, ah dajte ja no, saj od njih živijo.

Ko te bodo oropali, bo tudi komunikacijski šum. Ker če nimaš najdražje alarmne naprave in varnostnika, ki 24 ur pazi na tvoje premoženje, si lahko kdo misli, da svoje premoženje ponujaš komu v dar.

Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Kakšni otroki... do sedaj jih je verjetno najmanj 10 že probala.

Če se je cele vikende okoli klatila.

A si bil eden izmed njih?

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Po tvoji logiki ne bi smeli pisati o tej zadevi, kar ni nihče z gotovostjo prepičan, kaj se je zgodilo
priden.gif

Pač predvidevamo glede na znane splošne okoliščine in razpoložljive podatke.

In kakšne so splošne okoliščine in razpoložljivi podatki? Po tem kar ti tukaj pišeš, je tudi zelo velika verjetnost, da sta ta dva fanta v semenišču, vaginko pa je najbrž duhovnik.

Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
še enkrat se že ponavljam. 15 letnica ob taki uri nima kaj v Areni počet!

Star dec nima kaj po internetnih forumih prosit za filmčke, ki prikazujejo mladoletnice med sexom. Res pa, da to s tem posilstvom nima veze.

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Res je, rekel sem kaj bi verjetno večina folka rekla.

point je pa bil, da pač ne izzivaš z nečim nekje, kjer je kritično področje, da zaradi tega nejebeš. Čeprav ne delaš nič mimo zakona, je vseeno takšno početje neumno.

In kako je bila ta punca oblečena? Očitno si bil zraven in bi te prosil za te informacije.

Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Hora legalis je, posilstvo pač ne.

če se ne bi prekršilo se pač nebi zgodilo. Odgovornost nosijo starši.

Ti nisi ravno primerna oseba, da sploh o tem sodiš.

Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Kdor se z drekom ukvarja, smrdi, slej ko prej, pa je tudi konkretno usran
evil.gif

....sj ji ne privoscim, ampak smili se mi pa tud ne.

Tudi jaz ti recimo ne privoščim, da bi te ugriznil pes in povozil avto, ampak zasmilil se mi pa tudi nebi, tako da bi mirno odpeljal mimo in te prepustil gobcu norega psa ali kolesom avtomobila.
evil.gif
In to bi naredil z vso moralno pravico, seveda v primeru, da bi js pijan, iz dolgocasja, drazil pse in skakal pred avti, ce sem pa na poti v sluzbo...
sprasujem se.gif
kaj pa takrat....

Tudi takrat. za take ljudi mi je vseeno.

Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Meni ta posilstva niso bila nikoli jasna. Kako lahko posiliš žensko če ni navlažena? Ma ni variante, da ga dobiš notri.

Poznam eno najstnico, ki non stop provocira. Pride do tebe, dvigne kiklico, pokaže hlačke, se nasmeji in gre dalje. Majkemi. Če jo primeš, si pa največji bedak.

Se mi prav smiliš, če se ne moreš upret eni najstnici.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.430
7.080
113
Tole bi si zaslužil zvezdice, da se ti je dalo toliko quotov dajat v en post
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Verjetno bi sočustvovali z mano.
smile-1.gif
Ampak to se dekletcu ni zgodilo.

tgarzan, to ne pomaga dosti.
ne-ne-1.gif

Če je štiblar že privlekel tisto na dan, naj spomnim, da je njega zalezovala 15-letnica ter maltretirala njegov premium avto, zasačen pa je bil tudi z Murkom v postelji. In NI jokal, da je bil posiljen.
wink-1.gif