BTC, posilstvo

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.148
1.251
113
42
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Problem tukaj je, da ti govoriš o ženskah...tule pa je govora o 15 letnem otroku.

Minica na 15 letnega otroka ne sodi, pika.

Ste nazadnjaški.
evil.gif

Sosedova punca je imela po končanem 9. razredu že uradno porivača, požegnanega s strani svojih staršev.
bonk.gif

To kaki cigani pri vas na dolenjskem.

Sicer pa se strinjam z Vaginkotom.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
saj vemo kako je to pri farih kajne?
grims-1.gif

OFF: Približno tako, kot pri vseh ostalih.
Težava je v tem, da je RKC to predolgo pometala pod preprogo, mediji pa pri RKC še posebej radi napihujejo. Sedaj, po mojem mnenju mnogo prepozno, so se zadeve končno zasukale. Pred časom sta v Sloveniji dva duhovnika končala svoji življenji in se tako izognila laizaciji s strani RKC in pregona s strani države.

ON: ko punca reče NE, je NE - pa če naga skače naokoli. Upam, da je to jasno. Lahko poljubno moralizirava o ponočevanju pomanjkljivo oblečenih mladoletnic, a to posilstva ne omili, še manj opraviči.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ma kaki cigani, ti iamjo pri 15-ih že otroka ali dva.

Sta čist naša, oba študirana. Je pa res, da je bila tudi mamica zelo zgodaj aktivna in ve kaj punci paše.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
še enkrat se že ponavljam. 15 letnica ob taki uri nima kaj v Areni počet!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.430
7.080
113
Vseeno je neumno hoditi naokoli tako razgaljen, še posebaj ob tej uri.

Podobno, kot če bi si jaz žepe napolnil s denarjem, da bi še ven gledali bankovci, potem pa šel peš skozi ambrus. kako bi se končalo?
smile-1.gif
Verjetno bi vsak rekel, ja sam si je kriv, kaj pa se izpostavlja.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
saj vemo kako je to pri farih kajne?
grims-1.gif

OFF: Približno tako, kot pri vseh ostalih.
Težava je v tem, da je RKC to predolgo pometala pod preprogo, mediji pa pri RKC še posebej radi napihujejo. Sedaj, po mojem mnenju mnogo prepozno, so se zadeve končno zasukale. Pred časom sta v Sloveniji dva duhovnika končala svoji življenji in se tako izognila laizaciji s strani RKC in pregona s strani države.

ON: ko punca reče NE, je NE - pa če naga skače naokoli. Upam, da je to jasno. Lahko poljubno moralizirava o ponočevanju pomanjkljivo oblečenih mladoletnic, a to posilstva ne omili, še manj opraviči.

Se čisto strinjam s tabo. Problem pa je če takrat pijana in ne reče nič ali pa je celo za, ko se pa strezne in ima moralnega mačka reče pa ne. Pa ne rečem da je bilo tukaj tako, dajem samo primer kako se lahko zgodi.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

V takem primeru bi morali iti policaji k staršem na dom in njih (oziroma vsaj enega) strpat čez noč na povšetovo.

Ne glede na to da eni pravite kaj vse že počnejo tako stari otroci, mi vseeno ni jasno kako lahko nekateri starši torelirajo da ostajajo zunaj tako pozno oziroma sploh hodijo v take lokale. Podobno kot pri onih iz Lipe, ki zdaj tako žalujejo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

V takem primeru bi morali iti policaji k staršem na dom in njih (oziroma vsaj enega) strpat čez noč na povšetovo.

Ne glede na to da eni pravite kaj vse že počnejo tako stari otroci, mi vseeno ni jasno kako lahko nekateri starši torelirajo da ostajajo zunaj tako pozno oziroma sploh hodijo v take lokale. Podobno kot pri onih iz Lipe, ki zdaj tako žalujejo.

zmaga.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Vseeno je neumno hoditi naokoli tako razgaljen, še posebaj ob tej uri.

Podobno, kot če bi si jaz žepe napolnil s denarjem, da bi še ven gledali bankovci, potem pa šel peš skozi ambrus. kako bi se končalo?
smile-1.gif
Verjetno bi vsak rekel, ja sam si je kriv, kaj pa se izpostavlja.

Voda, blato, vse OK? Ker da tole izjavis in primerjas...
bonk.gif
"Sama je izzivala, zato je dobila kar je iskala"?

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Brez zajebancije, če misliš, da tvoj otrok nikoli ne bo pijan.. ok. Če bi se pa tvoji hčerki to nardilo, bi verjetno mirno gledal in bi ji rekel [cenzura] a ti še liter šnopsa kupim?

Al pa bi šu do mulca pa bi ga žgal u rit eno uro in ga focnil po pički, če nebi namir držal....
Pa na konc vprašal, ti je pasalo?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.430
7.080
113
Res je, rekel sem kaj bi verjetno večina folka rekla.

point je pa bil, da pač ne izzivaš z nečim nekje, kjer je kritično področje, da zaradi tega nejebeš. Čeprav ne delaš nič mimo zakona, je vseeno takšno početje neumno.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Brez zajebancije, če misliš, da tvoj otrok nikoli ne bo pijan.. ok. Če bi se pa tvoji hčerki to nardilo, bi verjetno mirno gledal in bi ji rekel [cenzura] a ti še liter šnopsa kupim?

Al pa bi šu do mulca pa bi ga žgal u rit eno uro in ga focnil po pički, če nebi namir držal....
Pa na konc vprašal, ti je pasalo?

Ne bom se ponavljal. preberi moje stališče malo višje!

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.536
856
113
Za posilstvo ni opravičila ali pojasnila. Pika.

Mnenje, da mladoletnica ob tisti uri ne bi smela biti tam je pač mnenje. Dejstvo pa je, da je bila tam. Dejstvo je tudi, da s tem ni kršila nobenih splošno sprejetih (= uzakonjenih) družbenih vrednot. Je pač obdobje after-partijev, ko dijaki mislijo, da so odrasli.

Pa to ni važno. Važno je, da vsakršno moraliziranje, vsakršno pojasnjevanje in opravičevanje in vsakršno deljenje krivde ustvarja, utrjuje in/ali podaljšuje okoliščine, ko se ljudje ne morejo svobodno sprehajati po svetu. In to je plain wrong.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Ales pravi:
Po poročanju Slovenskih novic naj bi bili napadalca in dekle znanci oz. naj bi se gibali v isti družbi. Kot še pišejo, naj bi se napad zgodil v bližini Arene, dekle pa naj bi našli vrstniki, ki so tudi obvestili policijo.

Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
....Problem pa je če takrat pijana in ne reče nič ali pa je celo za, ko se pa strezne in ima moralnega mačka reče pa ne. Pa ne rečem da je bilo tukaj tako, dajem samo primer kako se lahko zgodi.
Ne vem kako je bilo tu, ampak nebi bilo prvič, da je katera sama dala, ko so jo pa kolegi zalotili ji je blo pa nerodno, pa je rekla da so jo posilili.

A je tisto parkirišče pri Areni res tako odročen kraj, da jo noben nebi slišal, če bi vpila na pomoč?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.097
6.309
113
Jaz si posilstvo predstavljam, da dekle gre po garažni hiši, izza stebra skočita dva manjika, vrečko čez glavo in hopsa v kombi...... Ostale zgodbe ala "deklica z minico najprej popiva s kolegi, se zajebava, izziva, smrtno napije, po možnoti še nevede sleče hlačke" za mene ne spada v posilstvo. Resnično bi pa rad slišal zgodbo drugih dveh pubecov, in vzporedil z njeno zgodbo, ter vmes potegnil črto, ki bi bila blizu resnice.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Mislim, da bomo brez slikovnega materiala težko ugotovili, ali je šlo za poslilstvo ali kaj drugega?
evil.gif

ON: tudi jaz se strinjam, da nočni izhodi mladoletnic s (pre)kratkimi krilci nikakor ne smejo biti v korelaciji z možnim posilstvom. Res je, da po 23.00 uri ne smejo biti zunaj sami, ampak to še vedno ne opravičuje (možnega) posilstva. Vsi komentarji v smislu "ne bi smela bit zunaj pa se ne bi zgodilo" so skrajno neokusni. Smo že bliže vzhodu, tam je ženska za posilstvo celo kamenjana ....

Eh ...

Čeprav je tudi res, da nismo bili zraven in o tem ne moremo sodit. Možno je tudi, da ni bilo posilstva, nekateri to počno tudi iz drugačnih vzgibov (premalo pozornosti določene osebe, maščevanje, ...).

Nazadnje urejeno: