He he, ste že malo smešni. Potem bi verjetno delala reklamo za svoj fitnes, oziroma bi se spravila na vse po vrsti.
Ne, nisem inštruktorica fitnesa, nikoli nisem poučevala kakršnegakoli športa, doštudirala sem na biotehniški fakulteti, ki nima nobene veze s fitnesom.
Verjetno se najde tudi kakšna, ki trenira s prostimi utežmi ali kako? Na kardio trenažerju še v življenju nisem bila, tako da zgleda nisem prava ženska?
Nisem rekla, da se poškoduješ na trenažerju, lahko pa se npr. pri počepu, kajne?
Glede pravilnega izvajanja se pa trudim. Nikoli nisem napisala, da delam vse najbolje in oh in sploh.
Nisem bila pa nikoli debela, da bi potrebovala neke kardio vaje za hujšanje, manjšanje riti... Vedno suha, vendar brez mišic, tako da sem se odločila, da si oblikujem postavo.
Ne razumem, zakaj ste se spravli name, ali je tako čudno, da ženska trenira, al kaj?
P.S.: tudi Dinotti ja napisal tako kot jaz: "No pa da še jaz povem za Moj fit. Moj fit v Btc-ju, je kr velik. Imaš en velik prostor v katerem je vse. Ene 10 tekalnih stez , koles, orbiterekov. Imajo preseljen prvotne naprave(15 let stare) iz Moj fit iz Črnuč. Ostale so nove in so večina na kablih, bolj take soft varijante."
Kako - bolj soft variante, večinoma na kablih. Zgleda, da je tudi on fitnes trener. Feler in marko 1 pa zgleda delata v Oazi, ker hvalita ta fitnes.
Tejc je pa verjetno postavil vprašanje, ker ga zanima naše mnenje.
Sicer pa fantje, vi povejte, kje trenirate in kako?