Brisalci

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.832
-1.067
113
145 km SZ od Opatije
Joj, no, pa dej nehi, no ... ajga ...
evil.gif

Sej jih ne grejem po 2 minuti ter 23 sekund. Mal primeš gumico, rahlo počakaš, pol pa led dol potegneš. Do sedaj sem to naredil točno 2 x
tongue-1.gif

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
ma kdo z boschevimi aerotwin probleme v današnjem snegu (LJ)? punca pravi, da se mora konstantno ustavljati in pucati šipo z roko, saj ji brisalce potegne "čez sneg", namesto da bi ga odrinilo.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Ta moker sneg je kriv. Tastari brisalci so zakon in pika. Pocen, brišejo in ne škripajo. V zimskem času res ni dajn met brisalce na avtomatsko. Telele aero win si kr vtakente nekam pa naj vm briše.

impre

Pripravnik
19. apr 2008
332
7
18
Kakšni so pa valeo brisalci? Izkušnje imam samo z bosch in takrat nisem bil razočaran...

tony

Guru
23. jul 2007
9.665
1.482
113
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
ma kdo z boschevimi aerotwin probleme v današnjem snegu (LJ)? punca pravi, da se mora konstantno ustavljati in pucati šipo z roko, saj ji brisalce potegne "čez sneg", namesto da bi ga odrinilo.

O, je6enti... Ko so se pojavili smo bili ful pametni, da se bo to zgodilo... In zdaj prvič vidim, da to drži
uf-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Za kadija kupil Wurth... 25 EUR za oba (650mm in 450mm). V snegu so se obnesli super, ne škripajo, lepo očistijo. Pa četudi jih po enem letu zamenjam ne bo prevelik strošek.
Ko sem gledal po eBayu jih izpod 40 za komplet nisem našel (Bosch, Valeo).

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Trico, oranžni, s Petrola, meni so top. je pa tako, da imajo novi avti nek rob ob vetrobranskem steklu (sem šel prav gledat) in ko pada sneg, brisalci že čedijo, samo se pa sneg nabija v ta rob in nima kam it, posledično je potem treba čistit vsake par minut. se mi je to en čas dogajalo na V90, ki sem ga imel testnega, ampak je potem, ko je začel padati bolj suh sneg, problem izginil ...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Trico, oranžni, s Petrola, meni so top. je pa tako, da imajo novi avti nek rob ob vetrobranskem steklu (sem šel prav gledat) in ko pada sneg, brisalci že čedijo, samo se pa sneg nabija v ta rob in nima kam it, posledično je potem treba čistit vsake par minut. se mi je to en čas dogajalo na V90, ki sem ga imel testnega, ampak je potem, ko je začel padati bolj suh sneg, problem izginil ...