Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Za čvape pa perutke se ne potrebuje zeleni jajček. Ti ga imaš?
Citat:
Za čvape pa perutke se ne potrebuje zeleni jajček. Ti ga imaš?
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
A Big Green Egg-a pa nima nobeden?
Citat:
Uporabnik buce pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
A Big Green Egg-a pa nima nobeden?
jaz zbiram dnar... jeb-at ga. 1300€ ni malo. pa najbrž bom joe-a izbral.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Jaz imam še dosti dražjo stvar kot BGE... amortiziran ne bo nikoli, upam pa da bo 20 let pri hiši. Bolje že kot feltne za avto, ki so gladko 2k€ +
Pač kupiš če je kaj viška keša, mi je pa kar malo bad, ko pišete o 50 eur za grill.
Citat:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Jaz imam še dosti dražjo stvar kot BGE... amortiziran ne bo nikoli, upam pa da bo 20 let pri hiši. Bolje že kot feltne za avto, ki so gladko 2k€ +
Pač kupiš če je kaj viška keša, mi je pa kar malo bad, ko pišete o 50 eur za grill.
Kaj ti bo grill za 2 jurja, če nimaš kaj gor dat.
Citat:
Ja, ker za čvape in perutke (ker drugega ne grilam) ne rabim grila za 2 jurja, morem it na karitas. Bravo omejenec.
Citat:
Uporabnik buce pravi:
Kva hudiča si si pa ti ubodu?
Fadil: zakaj BGE napram Joe-u? V čem je fora? Jaz sem gledal primerjavo glede na opremo in to, zato te sprašujem v čem je BGE boljši...
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Čist lepo si serviran dobil tak odgovor na tvoj butast post.
Lepo, da veš kaj mam jaz za gor dat. Trenutno res pomoje sam 2 starana ribeye-a in koruzo. Čevapi pa mene res ne zanimajo, to dobim dost tiste parkrat na otroških rojstnodnevnih zabavah.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik buce pravi:
Kva hudiča si si pa ti ubodu?
Fadil: zakaj BGE napram Joe-u? V čem je fora? Jaz sem gledal primerjavo glede na opremo in to, zato te sprašujem v čem je BGE boljši...
Predvsem rdeča barva mi je odbijajoča za grill. Sicer kot sem že napisal, po prebranem pri Kamado Joe dobiš precej več zraven, tako da nimam pametnega razloga, kot zgolj to, da mi je Big Green Egg zaradi barve lepši. Sicer pa, 100% odločitev bo padla, ko bom kupoval. Trenutno ga nimam kje imeti.
Tole si lahko prebereš, če še nisi:
http://forum.kraljzara.si/viewtopic.php?f=61&t=184&_ga=1.92771166.235028330.1490266182