Citat:
Uporabnik matejm1994 pravi:
Ja, pa ta kao "malica" je taka da bog pomagaj.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
si se pa verjetno malo navadil šparat..
Jest sm tistih 500 sit/dan raje prišparal, in tako imel za vikend 2.500sit več! to je bilo takrat veliko, malcat pa itak ni bilo nujno. Jest tud mislim, da bi si mogl mulci malco sami plačevat. Tko pa mečejo hrano z lopatami stran!
Normalno, zadnji dogodki kažejo, da je tudi njihova stranka ena sama navadna korupcija in zato niso nič boljši od levakov. Zdaj pa probajo pri tako nepomembnih temah pridobiti vsaj malo ugleda in socialni čut (čeprav so še vedno lopovi kot vsi ostali politiki).Citat:
Uporabnik ynos pravi:
So se pri SDS oklenili teh malic ko ne vem kaj.
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Citat:
Uporabnik matejm1994 pravi:
Ja, pa ta kao "malica" je taka da bog pomagaj.
Daj daj, razvajenček... A bi res rad samo take fine stvari, kot je predlagal moj predhodnik? A misliš, da mi, davkoplačevalci, ki financiramo tvojo malico, uživamo, ko gledamo, kako se dela z zastonj hrano, ki jo dobite?
Prav je, da se tak sistem financiranja brezplačnih obrokov, ki v veliki večini pristanejo v košu za odpadke, ukine... Škoda denarja za razvajene in fine dijake, ki ne znajo cenit tega, kar dobijo. Če že ni taki problem vsak dan financirat škatle cigaret in vsaj en kafe (kar znese cca 4 eur dnevno), potem tudi 0,80 eur ne sme bit težava za malico.
Če smo lahko vsi brez težav shajali brez takih Zverovih ugodnosti in smo se boljše izobraževali kot današnji srednješolci, pa smo si tudi morali kupit tisti sendvič ali hot-dog, potem ne vem, kaj se sedaj tako dijaška skupnost razburja, če se v taki obliki nekaj ukine, ker itak od tega ni efekta. Razbijanje jedilnic, metanje celotnih obrokov vstran ipd., ni nekaj, kar mi je fajn gledat, sploh če to financiramo mi...
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
kjer se sprostiš od pouka in nabereš novo energijo...
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Malica traja 55minut, če si med tem časom v šoli in greš na malico si najprej deležen prerivanja, rinjenja, čakanja, nato pa poješ malico v 15 min max, večina si nas teh 55minut vzame za pohod do najbližnje gostilne, kjer se kulturno spije kavico, skoči v trgovino in to je to.
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
kjer se sprostiš od pouka in nabereš novo energijo...
Vi ubogi srednješolci
Mater mi smo morali plačevat noramlno malico, nobeden ni sanjal o subvencionirani, razen res redkih, ki so dobivali bzreplačne bone, pa še ti so bili par SIT na dan, tako da so morali vedno nekaj doplačati.
Kake mize, kaki stoli, v kantini (ali bližnji trgovini) si kupil sendvič in sok, kar si potem žulil na radiatorjih ali klopcah po šoli. Predvidevam, da so vam stole in mize polomile čistilke? Pa usrale so tudi vse skupaj
Malica 55 minut? V mojih srednješolskih časih je bila 25 minut (ali je bila 30?), pa so vsi lahko dobili jesti in piti...
Gamad!
LP
Gargy