Brezalkoholno pivo

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Vidim da nas je tu malo takih, ki pijemo pir res iz užitka, večina pa zarad tega da se napije al pa zato ker ga ostali pijejo.

Ma miljonkrat grem s frendi na "kafe" tam okol 13,... Kava, tanđerina, kola, kola, fanta, sprajt, union.

Pa me gledajo; "Pir boš?!!"

Stari, 37 stopinj je zunaj, žejen sem že pol ure ko prase, zdaj pa naj s tabo kokakolo pijem, ko rabim 3 da se odžejam?

Vlki union, pecljast 0,3 kozarec in en fajn cigarilos. Vi pa pite vroče kave in cuker. Sicer pa boljše to kot pa da se pretvarjajo da jim pir paše in ga pijejpo zato ker ga jaz. Zvečer v klubu, vsi cc kole jerger kole (no sej tut sam to pijem) ampak za štart rabim tako 2 hajnikena da vidim ki sem.
Če imajo pa vlki union, kako pa? :D

Beseda, edino ti kot štajerc bi lahko pil Laško!
jezen.gif

Sicer pa pivo je hrana in užitek, jst ne kadim pa namesto kave s frendi vedno spijem en krigl pira .. poleti je normalno, pozimi malo manj, ampak tko to gre.

Pir je vedno pohvala samemu sebi za uspešno narejeno delo ali pa dobro končan dan!
aplauz.gif

Glede brezalko pivca je tako, da do sedaj še nisem dobil takega, da je primerljiv z alko .. pač tistih 5% etanola da svoj okus in ga ni nadomestka, da bi to spremenilo.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Ej vsakemu svoje, meni pa union ne potegne .. isto kot ne nekateri kao boljši svetovni piri! Sem probal že mnogo pivca, pa potem ugotovim da je domače najboljše!
smirk-1.gif

Sicer pa mi občasno res zapaše tko za desert kakšen Guinness ali pa londonski Porter, tisto je pa res za užitek in spije se samo enega in počasi.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.570
29
48
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
Prakticira kdo?
kateri vam najbolj paše?
kateri je najboljši?

je bilo dovolj popivanja in težke glave zjutraj, je treba počasi mal se k pameti spravit
grin1.gif
Samo da ni preveč grenko, pa mi je vseeno, kako se mu reče.

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Sem veliko na štajarskem (sicer samo v MB in okolici) in čedalje bolj opažam da štajerci šaltajo na Uniona. Kolikor sem se menil z njimi se je Laško preprosto pokvarilo.

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Podpis pod to - po lokalih samo Union, doma pa eksperimentiram.
cool-1.gif

Zelo rad pa mam Weissbier, sam je pri nas že v trgovinah dokaj tuga pa nore cene, v lokalih pa itak tega ni.
frown-1.gif

Dobro, da je AUT blizu.
cheer.gif

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
262
30
28
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
ne gre se zaradi mačka (imam recept, da se po 6 ih urah zbudim popolnoma brez glavobola oz. mačka) to pa dajo dolga leta prakse
crazy1.gif
Mene pa malce bolj zanima tale del tvojega posta. Lahko recept deliš z nami?
Jaz sicer prakticiram pitje vode. Ob popivanju vsake pol ure kozarec vode in maček je zmanjšan na minimum A kaj, ko zavedanje o pozitivni strani pitja vode pada s količino popitega alkohola...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Voda + elektroliti na koncu + dovolj casa, da e malce preprocesira (torej ne takoj v posteljo, boljse je da malo smetis po Alterju
smile-1.gif
).Elektroliti so v slani hrani, ob poti domov je najbrz kaksen kebab, hamburger in podobno.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik elrado pravi:
Sem veliko na štajarskem (sicer samo v MB in okolici) in čedalje bolj opažam da štajerci šaltajo na Uniona. Kolikor sem se menil z njimi se je Laško preprosto pokvarilo.

Zadnja 3 leta je navadno scanje to. Sicer je že prej kvaliteta pešala, ampak je še bilo pitno. Zdaj je pa res nikakvo, prav smrdi, okus ima kot da bi svojo kozlanje pil
crazy1.gif
Zato raje pijem hajnija, tuborga in bavario. Pa kak union pade vmes, malo boljše je od laškega. Jebiga, tak je.

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Kaj novega na trgu brezalkoholnik piv? Lahko lasko se obstaja?
Katera tuja brezalkoholna piva priporocate, ki se jih mogoce ne dobi v SLO?

Pa se to. Pravijo da je brezalkoholno pivo slabse za telo kot alkoholno... To drzi vodo?
Ter nekje sm prebral da pivo lahko zmanjsa moznost za srcnozilne bolezni do 30%. Tudi brezalkoholno?

Nazadnje urejeno: