itak da ne saj so samo utajevalci, javno se lahko linća samo "domobrance"Zakaj jih ne bi še v Ljubljanico namakali.
itak da ne saj so samo utajevalci, javno se lahko linća samo "domobrance"Zakaj jih ne bi še v Ljubljanico namakali.
In na to lahko vplivaš na volitvah. Samo tebi je dejansko to samo izgovor, nje?Dejstvo je, da rabimo kup zadev, i jih zagotavlja država - zdravstvo, šolstvo, varnost,... ne rabimo pa kvazikulturnikov in kvazinvojev. Vsaj ne v obstoječem številu. Saj veš - riba smrdi pri glavi.
Ne vem zakaj to meni pišeš. Ker se strinjam glede tega.Oklepniki pomenijo varnost. Park in vodovod v Kopru veliko pomenijo lokalcem Kaj pa pomenijo mirovni in osmomarčevski inštituti - razen zaposlenim in političnim botrom?
Potrebno je, da civilna družba diha za ovratnik vladi in sproti opozarja na njihove protizakonite rabote. In to ne glede na barvo vlade.
Ok gledam na telefonu - pa mozn da kaj ne vidim prav.. ampak - 8 marec - nic ne pise da bi kaj dobivali od drzave?Nisi odgovoril, kaj pomenijo mirovni in osmomarčevski inštituti - razen zaposlenim in političnim botrom? Ker zame je to kraja mojega denarja.
Ker ne gre za pravno osebo 8. marec ampak za organizacijo Smet Umet.Ok gledam na telefonu - pa mozn da kaj ne vidim prav.. ampak - 8 marec - nic ne pise da bi kaj dobivali od drzave?
V cem je potem tvoj problem?
8 marec nimamo statusa organizacije v javnem interesu.
Preko davkov nam boste pomagali če pomagate organizaciji Smet Umet, ki je bila v zadnjem letu in pol naša zaveznica na vseh področjih pri popolnoma vseh bojih.
Z nami ostajajo v naši naslednji kampanji proti škodljivim ukrepom oblasti.
V 30 letih, kar obstaja MI, je ta prav gotovo prežal samo na Janševe neumnosti.A lahko navedeš en primer opozarjanja civilne družbe na protizakonite rabote levih vlad do sedaj?
Bodo dobili jaTisti, ki bodo mutili in poizkušali goljufati pri davkih, bodo hitro dobili obisk.
vsekakor pa niso edini, ki denar kradejo.
Kaj pa zame naredi Zavod St. Stanislava? Ali Olimpijski komite Slovenije? Po mojem mi samo denar kradejo.