Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
vredu sta izpeljala za prvič...malce preveč hočeta dobesedno komentirat dogajanje na ekranu, ampak to jih bo spustlo. Glavni problem prenosa je na vsakih 5 krogov reklame...tako da zato ne gledamo popa
Vsakdo rabi svoj čas. Vsi smo bili navajeni Mirana leta in leta, potem pa pričakovanja od novega komentatorja... kaj sploh pričakovati? Malo sem pogledala F1 kolikor mi je čas dopuščal in se mi je zdelo kar vredu. Žvab je moj prijatelj, zato sem mogoče malo drugače gledala na vse skupaj, se mi pa zdi pravi za to in ima tudi precej izkušenj, nima pa kilometrine v F1 kot jo je imel njegov predhodnik, ki je tudi moral nekje začeti.
Kar se tiče kviza... Žvabovih "le" 6 pravilnih odgovorov nima veze, važne so komentatorske in voditeljske sposobnosti, pa tudi kar veliko ve o F1 in ogromno izkušenj in osebnih interesov iz avto-moto področja ima.
Razne statisticne podatke si lahko pripravi ze pred dirko. Meni se je zdelo, da sta kar v redu sledila dogajanju.Dost na ravni komentiranje. Ne samo za prvic. Tudi za drugic, tretjic.
Bi pa Alisica se kdaj poslusal. Ne ker sta ta dva slaba, ampak ker je "drugacen".
hm, malecky, ne pretiravaj, normalno da se zgodijo lapsusi, nervoza pa to ko je prvic... nalogo sta opravila dobro in povsem solidno. le tako dalje. Tudi jaz Zvaba poznam osebno, in vem da je včeraj še vsaj ob 2 am kljocal po računalniku in se verjetno pripravljal.
Všeč mi je tudi da sta se oba voditelja ujela in se vredu dopolnjujeta.
Samo še za to sezono ima POPTV odkupljene pravice. Računam, da bo za prihodnje sezone pravice kupil TV3 in se Ališič vrne. Ta dva sta kot na prenosu pogreba.
Ker pogreb je tudi v resnici bil od petega kroga dalje.
Tolk dolgočasne tekme že dooolgo ni bilo. Po moje je Bernie nekaj preko daljinca pokvaril Vettelu, da ne bi čisto vsi gledalci zaspali.
Zdaj bodo vse tekme take, ko ne bo tankanja.
Prvih nekaj krogov bo zanimivih, ko se še razporejajo (malo smole oz. sreče na kval.), potem pa se razdalja med njimi samo še povečuje. Zanimivo kot da bi gledal širjenje vesolja.
Pa še Coultharda ni več, da bi vsaj napeto čakali 40 krogov, kdaj bo tisti trenutek, ko bo prehitel ekipo HRT ali Virgin.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.