Brez Mirsada

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Poznavalci ste ze, komentatorji pa kaksni?
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Čisto normalno sta pričala, gledat se pa spet ni dalo zaradi reklam
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
vredu sta izpeljala za prvič...malce preveč hočeta dobesedno komentirat dogajanje na ekranu, ampak to jih bo spustlo. Glavni problem prenosa je na vsakih 5 krogov reklame...tako da zato ne gledamo popa
wink-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Čisto normalno sta pričala, gledat se pa spet ni dalo zaradi reklam
smile-1.gif

Pretiho sta govorila glede na zvok prenosa oz. zvok prenosa so meli preglasn.

Res pa je, da sta za prvič kr vredu govorila.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Ja. Kar v redu sta bila.

Komentirala sta iz studija? Kdaj sta pa imela priloznost preskusiti "sampanjec"?

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Vsakdo rabi svoj čas. Vsi smo bili navajeni Mirana leta in leta, potem pa pričakovanja od novega komentatorja... kaj sploh pričakovati? Malo sem pogledala F1 kolikor mi je čas dopuščal in se mi je zdelo kar vredu. Žvab je moj prijatelj, zato sem mogoče malo drugače gledala na vse skupaj, se mi pa zdi pravi za to in ima tudi precej izkušenj, nima pa kilometrine v F1 kot jo je imel njegov predhodnik, ki je tudi moral nekje začeti.

Kar se tiče kviza... Žvabovih "le" 6 pravilnih odgovorov nima veze, važne so komentatorske in voditeljske sposobnosti, pa tudi kar veliko ve o F1 in ogromno izkušenj in osebnih interesov iz avto-moto področja ima.

Gregi, kar tako naprej
cheer.gif

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Itak da nima veza samo ce nimas nekega osnovnega znanja ti nic ne pomagajo voditeljske in komentatorsske sposobnosti, edino ce govoris o cem drugem
smile-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Žvab ima ogromno osnovnega znanja in se vec, ne samo v F1 ampak na splošno v avto moto športih.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Razne statisticne podatke si lahko pripravi ze pred dirko. Meni se je zdelo, da sta kar v redu sledila dogajanju.Dost na ravni komentiranje. Ne samo za prvic. Tudi za drugic, tretjic.

Bi pa Alisica se kdaj poslusal. Ne ker sta ta dva slaba, ampak ker je "drugacen".

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Če meša over in understeer nekako nima velik pojma.

Pa vsak buhtl je verjetno sposoben pogruntat kako odnaša letošnje dirkalnike, če je spredaj guma ožja in zadek poln goriva.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
hm, malecky, ne pretiravaj, normalno da se zgodijo lapsusi, nervoza pa to ko je prvic... nalogo sta opravila dobro in povsem solidno. le tako dalje. Tudi jaz Zvaba poznam osebno, in vem da je včeraj še vsaj ob 2 am kljocal po računalniku in se verjetno pripravljal.
Všeč mi je tudi da sta se oba voditelja ujela in se vredu dopolnjujeta.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Komentiranje bolj "tihe" sorte, sicer se vidi da se reveza trudita. Sicer bi raje Mirsada poslusal ker vsaj kaj pametnega pove in drzi "tempo".

Imel sem tudi filing da zelita malo posnemati mihelica, vendar je tu strokovnost 100:1 na Nikotovi strani.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Maš prav ja...

Sej na začetku mislim da sta prav govorila pol vmes se pa nista popravila oz. sta govorila ravno obratno.

Jaz bi moral tudi 2x premislit, ker bi moral govort v Slovenščini in ne s tujkam.
tongue-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Samo še za to sezono ima POPTV odkupljene pravice. Računam, da bo za prihodnje sezone pravice kupil TV3 in se Ališič vrne. Ta dva sta kot na prenosu pogreba.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Ta dva sta kot na prenosu pogreba.
Ker pogreb je tudi v resnici bil od petega kroga dalje.
Tolk dolgočasne tekme že dooolgo ni bilo. Po moje je Bernie nekaj preko daljinca pokvaril Vettelu, da ne bi čisto vsi gledalci zaspali.

Zdaj bodo vse tekme take, ko ne bo tankanja.
bonk.gif

Prvih nekaj krogov bo zanimivih, ko se še razporejajo (malo smole oz. sreče na kval.), potem pa se razdalja med njimi samo še povečuje. Zanimivo kot da bi gledal širjenje vesolja.
Pa še Coultharda ni več, da bi vsaj napeto čakali 40 krogov, kdaj bo tisti trenutek, ko bo prehitel ekipo HRT ali Virgin.
grin1.gif