To je težko pojasnit obenem pa po obiskih opažam da obiskovalci berejo te moje --spame-- sem pa napisal že enkrat kakšno je moje mnenje o tej temi a bom še enkrat: enostavno gre za to da najdeš neke novice ali članke ki so zanimivi tudi drugim če jih dam jaz kar v večini tako izpade ali pa da jih date drugi kar pa je zelo zaželjeno saj je to odprti forum .
Sem morda bil pobudnik teh --spamov --kar pa se je tudi prijelo kajti berete jih kritik pa ni razen občasno kot ti Jado izneseš upravičeno vprašanje -zakaj to počnem?
Še enkrat ; TA TEMA JE ODPRTA ZA VSE OBISKOVALCE KI BI RADI PRISPEVALI KAK ČLANEK IZ vseširnega spleta.
Bo še naprej zanimivo in brano pa je odvisno od vse, kdaj bom končal s tem spamanjem?
KO mi bo administrator temo zaklenil oz. ko umrem.
Lep pozdrav.
Odgovori --460----Ogledi---84.871 Dne &.8.2019 ob 21 uri.
Sem morda bil pobudnik teh --spamov --kar pa se je tudi prijelo kajti berete jih kritik pa ni razen občasno kot ti Jado izneseš upravičeno vprašanje -zakaj to počnem?
Še enkrat ; TA TEMA JE ODPRTA ZA VSE OBISKOVALCE KI BI RADI PRISPEVALI KAK ČLANEK IZ vseširnega spleta.
Bo še naprej zanimivo in brano pa je odvisno od vse, kdaj bom končal s tem spamanjem?
KO mi bo administrator temo zaklenil oz. ko umrem.
Lep pozdrav.
Odgovori --460----Ogledi---84.871 Dne &.8.2019 ob 21 uri.