Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Ostalo kar pišeš je pa res za v psihiatrijo.
Kje sem pa napisal, da me to moti? Prav nič me ne moti, če obstaja toliko parkirnih mest,.Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Zelo malokrat se spustim tako nizko, ampak ti si res budala brez primere...
Od 1000 parkirnih mest jih je naprimer 50 za invalide in tebe to moti? Že tukaj se vse neha. Ostalo kar pišeš je pa res za v psihiatrijo.
moje trditve se da čisto enostavno preveriti. greš na stran od policije in poiščeš število zaposlenih. to število lahko za dobro mero tudi razpoloviš, daš vsakemu policaju bruto plačo mizernih 1000€, šenkaš zastonj policijski avto, uniformo, loparček, radar, blokec za kazni in to cifro pomnožiš z 12 meseci v letu. potem pa še odsurfaš na stran od ministrsta za finance, v iskalnik napišeš "državni proračun 20008" ter v rubriki "denarne kazni in ostalo" primerjaš cifro s tisto, ki si jo prej naračunal. in se čudiš, katera cifra je višja..Citat:
Uporabnik synthman pravi:
ja, smo to že lani enkrat debatirali, ko je nekdo operiral z uradnimi podatki, katerih višina je komaj dosegla tisto, kar so pokasirali tisti mesec od tistih močno pijanih, ki so jih priprli - število teh so objavili, kazen je pa tud znana, pa se je dalo izračunat. Kje so pa drugi prekrški?
Tko da tem tvojim in uradnim številkam popolnoma nič ne verjamem. je pa tudi 0,5% ogromno denarja. Kolk je že to€€€? meni bi prav prišli, misliš da bi mi država to malenkost šenkala?
Država tud pobira po 20 centov DDVja od lizike, pa nebi denarja od prometnih kazni.
Tud to ne bo držalo, da policaji stanejo več, kot se na koncu nabere denarja.
Si upam it zastonj za policaja, s tem da si krijem tud vse stroške, pod pogojem da vse kazni lahko sam obdržim. Misliš da bi šel v izgubo?
Torej se ti rezanje gum, podstavljanje žebljev, praskanje laka, lomljenje kolen... zdi tolk kulturno, da ni omembe tvojega komentarja.Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
vpliva na kuluto in posledično tudi na varnost...
da je tebi malo mar za kulturo in odnos, pa je ze veckrat videno.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Kakšna kazen bi bila primerna pa za mentalnega invalida???
Zakaj vsak domneva, da invalid ali tisti ki ga prevaža, ne more imeti dober avto ? Ne biti kot butec in butec.
Imaš prav, da tem cifram čisto nič ne verjamem. 1000€ policaj pokasira v enem popoldnevu, ne pa v celem mesecu.Citat:
Uporabnik sass pravi:
moje trditve se da čisto enostavno preveriti. greš na stran od policije in poiščeš število zaposlenih. to število lahko za dobro mero tudi razpoloviš, daš vsakemu policaju bruto plačo mizernih 1000€, šenkaš zastonj policijski avto, uniformo, loparček, radar, blokec za kazni in to cifro pomnožiš z 12 meseci v letu. potem pa še odsurfaš na stran od ministrsta za finance, v iskalnik napišeš "državni proračun 20008" ter v rubriki "denarne kazni in ostalo" primerjaš cifro s tisto, ki si jo prej naračunal. in se čudiš, katera cifra je višja..Citat:
ja, smo to že lani enkrat debatirali, ko je nekdo operiral z uradnimi podatki, katerih višina je komaj dosegla tisto, kar so pokasirali tisti mesec od tistih močno pijanih, ki so jih priprli - število teh so objavili, kazen je pa tud znana, pa se je dalo izračunat. Kje so pa drugi prekrški?
Tko da tem tvojim in uradnim številkam popolnoma nič ne verjamem. je pa tudi 0,5% ogromno denarja. Kolk je že to€€€? meni bi prav prišli, misliš da bi mi država to malenkost šenkala?
Država tud pobira po 20 centov DDVja od lizike, pa nebi denarja od prometnih kazni.
Tud to ne bo držalo, da policaji stanejo več, kot se na koncu nabere denarja.
Si upam it zastonj za policaja, s tem da si krijem tud vse stroške, pod pogojem da vse kazni lahko sam obdržim. Misliš da bi šel v izgubo?
samo kaj, ko ti uradnim cifram čisto nič ne verjameš. i rest my case..
Citat:
Kje sem pa napisal, da me to moti? Prav nič me ne moti, če obstaja toliko parkirnih mest,.Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Zelo malokrat se spustim tako nizko, ampak ti si res budala brez primere...
Od 1000 parkirnih mest jih je naprimer 50 za invalide in tebe to moti? Že tukaj se vse neha. Ostalo kar pišeš je pa res za v psihiatrijo.
Napisal sem, da me ne moti, da ko je na teh 50 parkirnih mestih 40 praznih in takrat na teh mestih parkira tud kak, ki nima te pravice.
Je pa takšno parkiranje majhen prekršek, ki ne vpliva na prometno varnost in tud nikomur ne povtroča kake velike škode.
Ne strinjam pa se s pozivi določenih osebkov s tega foruma, k linču, da se naj takšnim reže gume, praska lak, lomi kolena ali daje nekajtisočakov kazni. Razumeš zdej?
Vsekakor je prečkanje ceste mimo prehoda za pesce bolj nevarno in bolj potrebno višjih kazni, kot nepravilno parkiranje. Od nepravilnega prečkanja je že marsikdo izgubil življenje, od parkiranja na prostoru za invalide pa noben.
Citat:
Imaš prav, da tem cifram čisto nič ne verjamem. 1000€ policaj pokasira v enem popoldnevu, ne pa v celem mesecu.