Torej nimaš nič proti, da jaz vzamem tvoj avtomobil, takrat ko tebe ni notri, tudi če je kak zraven frej.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Ampak vi kazni zahtevate tudi takrat, ko invalida nikjer ni, pa še kakšen plac je zraven frej.
A ne?
Torej nimaš nič proti, da jaz vzamem tvoj avtomobil, takrat ko tebe ni notri, tudi če je kak zraven frej.Citat:
Ampak vi kazni zahtevate tudi takrat, ko invalida nikjer ni, pa še kakšen plac je zraven frej.
Tako kot je najbolj donosno merit hitrost mimo šole v nedeljah ali ob 23 uri, je tudi donos no kasirat parkiranje pred trgovinami na prostorih namenjenim invalidom v času praznika, ter sredi sezone.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Včeraj?Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Včeraj so po Portorožu in Luciji vsem "invalidom" na invalidskih parkingih prilepili rdeče okraske.
Kaj pa so počeli predvčerajšnjim?
Pa dan prej?
Pa dan prej?
A prej niso parkirali tam?
Ah, nič. Bodimo ponosni,. da javna uprava celo dela en dan v letu....
Pa ne samo to. Tudi prehitro ne vozi, ustavlja pri stop znaku, ne vozi čez polno črto, uporablja žmigovec, ne prehiteva po desni na AC...., in vse kar ogroža prometno varnost za razliko od tistega, kar si ti napisal.Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Voznik, ki nekaj da nase in na svoj ugled, tega pač ne počne, tako kot ne parkira z svojim avtom počez čez dve parkirni mest, ki ne parkira na izhodu iz trgovine, ki ne navija avta na blokado pred semaforjem in ki ne vozi z prižganimi poziciskimi lučmi in meglenkami.
Slaba primerjava. moj avto ni javni prostor tako kot parkplac.Citat:
Uporabnik keber pravi:
A ne?
Pa sej s tem ne bi ogrožal nikogar.Citat:
Uporabnik keber pravi:
A ne?
Japajade. še en tak ki misli da on pa ne dela prekrškov. Taki ki nevede delajo prekrške še boilj ogrožajo promet kot pa taki, ki jih delajo namerno. Prekrške pa delajo vsi brez izjeme. V drugi temi boš pa pisal, kako mora tud lastnik avta odgovarjat in plačevat za prekrške, ki jih naredi nekdo drug z njegovim avtom.Citat:
Uporabnik sad pravi:
Pa sej s tem ne bi ogrožal nikogar.Citat:
Uporabnik keber pravi:
A ne?
Citat:
Uporabnik sad pravi:
A ni baje tam en plačal za 5 ur in 19 minut 25 EUR? Zna bit, da je to razlog.Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
V garažni hiši dobrih 100m vstran pa fraj parkingi, pa še avto je v senci in na varnem.
Citat:
A skrb za šibkejše praviš? Potem bi razumel da se usajate takrat, ko pred trgovino pripelje invalid in nima kje parkirat, ker mu je en neupravičeno zasedel njegovo mesto.
Ampak vi kazni zahtevate tudi takrat, ko invalida nikjer ni, pa še kakšen plac je zraven frej. In najbrž bi se usajali če bi kdo parkiral na invalidskem pred mercatorjem tudi ob enih ponoči, ko je trgovina zaprta.
Citat:
Uporabnik top_shit pravi:
Citat:
A skrb za šibkejše praviš? Potem bi razumel da se usajate takrat, ko pred trgovino pripelje invalid in nima kje parkirat, ker mu je en neupravičeno zasedel njegovo mesto.
Ampak vi kazni zahtevate tudi takrat, ko invalida nikjer ni, pa še kakšen plac je zraven frej. In najbrž bi se usajali če bi kdo parkiral na invalidskem pred mercatorjem tudi ob enih ponoči, ko je trgovina zaprta.
OK, OK ...
tvoja teorija je takšna: če v trgovini nimajo montiranih kamer, pa če te noben ne gleda - potem lahko kradeš po mili volji;
potem, če je ponoči cesta prosta, se lahko kljub omejitvi 90 km/h pelješ 150 na uro - sej nobenga ni; itd.
Al kako?
Citat:
.... Tudi avto parkiran na mestu za invalide nikogar ne ogroža, razen v domišliji.
Citat:
Uporabnik cat pravi:
Pa kaj se komu še sploh da ubadati z debilkotom ? On živi v enem svojem svetu, v katerem ga nihče ne razume, vsi so naperjeni proti njemu in očitno živi po čisto svojih pravilih. Za to obstaja ena lepa funkcija, ki jo uporabljam že dolgo časa : ignoriraj uporabnika. Samo še čakam, da bodo alter programerji nagruntali, kako se njegovim idiotskim komentarjem izogniti v citatih... Tam se moram prav truditi, da jih preskočim.
Citat:
Uporabnik juris pravi:
In ko vidi zaparkiran prostor za invalide, se samo odpelje dalje, saj so navadni parkirni prostori tako ali tako zasedeni ali pa zanj neuporabni. Pa to še ni najhuje pred trgovskimi centri, najhuje je pred občinskimi zgradbami in zdravstvenimi domovi, kjer vedno znova in znova naleti na takšne kretene, ki za več ur samo za "5 minut" skočijo na opravek in popolnoma onemogočijo takšnim invalidom življensko nujne potrebe. Tako velikokrat kliče na pomoč nas prijatelje, ki moramo zato skočiti iz službe in ki nas potrpljenje počasi mineva.
Enkrat v kratkem mi bo počil film, pa bodo kresalčki spet pisali zapisnike.
Jaz sem plačal za cca 6 ur okrog 7€...Citat:
Uporabnik sad pravi:
A ni baje tam en plačal za 5 ur in 19 minut 25 EUR? Zna bit, da je to razlog.Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
V garažni hiši dobrih 100m vstran pa fraj parkingi, pa še avto je v senci in na varnem.
Pa kaj še nisi skapiral, da je nekaj s tabo hudo narobe? A misliš da so invalidne osebe naročene na uro za ta parkirna mesta?Citat:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Raje se vi zamislite nad sabo.
Parkiranje na prostoru za invalide nikogar ne ogroža, je povsem nepomemben prekršek, ,ki ne vpliva na prometno varnost, vse kar povzroči je to, da bo invalid že že pride parkiral namesto na tem parkplacu na sosednjem (en omenja Lidl).
In vi vsi po vrsti skoraj da ne najdete dovolj visoke kazni, da bi dovolj kaznovali prekrškarja, ker ste vsi po vrsti ste škodoželjni do soljudi.
Mal se zamislite nad sabo. Iz takšnih se v vojnih razmerah rekrutirajo vojni zločinci ki morijo zaradi ....(vstavi po želji) in mislijo kako vzpostavljajo pravico in red.
Prostori za invalide so zato, ker bi naj človek bil človeški in tako pomagal šibkejšim. Ti si pač premaknjen in tega ne boš nikoli razumel. Večini je samoumevno, da so pred trgovinami parkirni prostori za invalide, ker jim tako pomagamo pri vsakodnevnih opravilih. Tebi pa pač ne in si en mentalnih invalidov, ki parkiraš na njih, se ob tem ne počutiš nič krivega in vidiš samo zaroto policije/redarjev ter polnjenje privatnih računov iz tvojih nepotrebnih kazni. Na tvojo škodo žal obstajajo nalepke (ali karkoli že imajo) samo za fizične invalide, izgleda bi jih potrebovali tudi za mentalno zaostale.
Nam je pač jasno, da nisi pri pameti, ti pa tega ne boš, najverjetneje nikoli. (Pa se ne gre samo za to temo.)