kalbo: kar želiš drugim, najprej testiraj na sebi. Zato ti bo mačji kašelj iti ponoči na pot.
Kaj točno pa jaz želim drugim? Nočnega dela nisem omenjal. Kar se tiče pa ljudi, ki delajo na naših cestah, pa verjemi, Mehotu je vseeno, al odkvaka 12 ur podnev al ponoč.kalbo: kar želiš drugim, najprej testiraj na sebi. Zato ti bo mačji kašelj iti ponoči na pot.
Ja, res nism vedu. Govorilo se je verjetno na splošno o nočnem delu na cestah. Verjetn ne rabiš bit glih astro fizik, da ti je to jasno.sam tko za BTW, v tunelu ni sonca
Pa res ne ...Kaj točno pa jaz želim drugim? Nočnega dela nisem omenjal.
No ne nakladaj okol nočnega dela.
Ja, res nism vedu. Govorilo se je verjetno na splošno o nočnem delu na cestah. Verjetn ne rabiš bit glih astro fizik, da ti je to jasno.
No ja, ti greš lahko lepo na vlak, ajzenpon imaš blizu službe, v tvojem kraju pa je tudi postaja. Ampak ne, gospod mora z avtom. In takih vas je polno dolenjcev. Upam da čim prej dobite nove vlake in da bo prišel iz Grosuplja v 15 minutah do glavne postaje iz Šmarja pa v 12 minutah.Kaj točno pa jaz želim drugim? Nočnega dela nisem omenjal. Kar se tiče pa ljudi, ki delajo na naših cestah, pa verjemi, Mehotu je vseeno, al odkvaka 12 ur podnev al ponoč.
No ne seri. Ko preračunaš se z vlakom ne splača. Splačal bi se izključno v primeru, da avta ne rabiš.No ja, ti greš lahko lepo na vlak, ajzenpon imaš blizu službe, v tvojem kraju pa je tudi postaja. Ampak ne, gospod mora z avtom. In takih vas je polno dolenjcev. Upam da čim prej dobite nove vlake in da bo prišel iz Grosuplja v 15 minutah do glavne postaje iz Šmarja pa v 12 minutah.
Me pa nekaj drugega moti. V teh časih bi moral DARS nemudoma ukrepati, očitno jim ne pomaga na tisoče kamer, saj morajo ponoči spati in se potem naredijo katastrofalne nesreče.
Res je, proga ne omogoča višje hitrosti. Pa tudi to, da se ustavi na vsakem vaškem kurniku tudi ni v prid hitrosti. Iz časov šolanja je bilo še luštno, začetki so bili obetavni - vagoni s kupeji, zakajeno u mater, si zjutraj prišel v šolo prekajen kot šunka. Takrat je bilo vseeno koliko je bilo zamude....zdaj pa ni več temu tako.No ne seri. Ko preračunaš se z vlakom ne splača. Splačal bi se izključno v primeru, da avta ne rabiš.
Novi vlaki bodo lepo enako hitri, ker je proga fuč. Že te dizlce ne vozijo s polno hitrostjo. Ko bo pa vlak v 10 minutah v LJ, takrat pa prodam avto.
Pa zdaj bi teoretično še šlo, prej, ko sva mulce vozila 5 km stran v vrtec....
No ja, ti greš lahko lepo na vlak, ajzenpon imaš blizu službe, v tvojem kraju pa je tudi postaja. Ampak ne, gospod mora z avtom. In takih vas je polno dolenjcev. Upam da čim prej dobite nove vlake in da bo prišel iz Grosuplja v 15 minutah do glavne postaje iz Šmarja pa v 12 minutah.
Me pa nekaj drugega moti. V teh časih bi moral DARS nemudoma ukrepati, očitno jim ne pomaga na tisoče kamer, saj morajo ponoči spati in se potem naredijo katastrofalne nesreče.
Vem da je tudi v Stegnah do koder tudi pelje. Vem da je zaenkrat vlak totalno zanič kar se tiče hitrosti. Ampak ker jamraš da čakaš si ti napisal da imaš vlak pred bajto.No ne seri. Ko preračunaš se z vlakom ne splača. Splačal bi se izključno v primeru, da avta ne rabiš.
Novi vlaki bodo lepo enako hitri, ker je proga fuč. Že te dizlce ne vozijo s polno hitrostjo. Ko bo pa vlak v 10 minutah v LJ, takrat pa prodam avto.
Pa zdaj bi teoretično še šlo, prej, ko sva mulce vozila 5 km stran v vrtec....
Aja, pa TS ni sam v centru....