Boste fotografirali račune?

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.214
113
Poglejte pa še priložnosti tega sistema. Kar naenkrat so objavili telefonsko številko za zbiranje spama. Torej slikajte celi dopust in pošiljajte brezplačne MMSe, da si ga bodo lahko ogledali.

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Aha....in do takrat (kdaj že?), ko bi država naredila red bomo pa še vsi ostali lepo od črne do sive delali? V bistvu čista hinavščina.......država smo ljudje. Samo face it....nobenemu to ne paše, ker se vsi zavedajo, da ko bi enkrat končno bil vzpostavljen LAW&ORDER, je potem konec za šalabajzerje in mutivode, od prvega ministra, do zadnjega peka.
evil.gif

Zamrznjeni pingvini, fikusi, levi, desni, bogi sosedi, špecanje blah blah blah = LE IZGOVORI

Nazadnje urejeno:

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Bi rekla, da bistvo te akcije ni v tem, da bi kdorkoli delal namesto koga drugega, al pa da bi špecal, al pa da bi kdo od "fotografov" imel kaj od tega (kako kapitalistična logika
bonk.gif

Nikoli pač ne veš, kdaj se bo izdan račun v obliki MMS-a pojavil na davčni.
wink-1.gif

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
O MAMCA....tenks - še je upanje.....
cheer.gif

A si sploh kdo upa zamislit, kaj bi pomenilo 1 mesec pošiljanja slikanih računov in potem terjat rezultate in odgovore? In to zdajle v sezoni....tukaj pa samo izgovori in posmeh.
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik titov pravi:

Eh, rajši bom rekel, da bi brez računa in bo za oba ugodnejše.
zmaga.gif

Ravno tu je problem v Sloveniji. Začet bi morali najprej pri sebi. Zato, pa je potem tako, kot je, ker vsi samo gledamo kje bi koga okoli prinesli. Za naš žep je to sicer OK, ampak za državo, pa ne. Na koncu bomo itak mi potegnili kratko, tako kot sedaj z DDV-jem

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Ko bo veljal LAW IN ORDER za pingvine, bo tudi zame. Dokler pa lahko vrh države krade, ropa državljane in goljufa, ne sme pričakovati od mene da bom spoštovla LAW IN ORDER.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.929
113
pri taščici
Dokler bomo imeli mrd za dokapitalizacije in mio za nagrade upravi ni še nič hudega. Ko bo kdo povprašan po zdravju ob tem početju, potem bo mogoče bolje.
Sicer pa računi, gor dol....kupujem v tujini, kjer je zadeva z vsemi davki in prevozi nižja od naše netto.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.164
1.139
113
Jaz imam doma en POS tiskalnik.
V notepadu bom napisal en račun, podoben recimo ralunu podjetja XY in ga poslal na DURS.
Gostilnilčarji bodo tako ponoči tiskali račune v imenu svoje konkurence in jih pošiljali.
To bo veselica! Samo še eno predplačniško kartico nabavim.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.011
1.817
113
Emona / Carnium
Saj on ne goljufa. Le fotografij računov ne bo pošiljal na DURS. Čeprav bi moral pojasniti, kaj je mislil s tistim, da država od njega ne sme pričakovati spoštovanja reda in miru.
10.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
KIaj pa v primeru ko ne dobiš račun?? sem obiskovalec raznih lokalov--seveda pijem samo kavo in druge brez alkoholne--in ker me kelnarice poznajo mi ne izdajo ali pa bolj redko--kaj lahko v tem primeru slikaš??

Bedarija, naj se daje inšpektorji zganejo iz pisarn na teren, ne da jih ni dovolj --delo jim ne diši--in zato pozivajo nas navadne smrtnike da smo njihovi hlapci--a res?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Jaz imam doma en POS tiskalnik.
V notepadu bom napisal en račun, podoben recimo ralunu podjetja XY in ga poslal na DURS.
Gostilnilčarji bodo tako ponoči tiskali račune v imenu svoje konkurence in jih pošiljali.
To bo veselica! Samo še eno predplačniško kartico nabavim.
Amen! Tale predlog DURS-a je bedarije prve klase - naj potem še policija prosi državljane, naj svoje vozila opremijo z radarji in kamero in pošiljajo material o kršiteljih na najbližjo policijsko postajo.

In za to neumnost je DURS sklenil pogodbo s Telekomom (zagotovo vse transparentno). Moj predlog je, da na list papirja narišete penis, ga slikate in pošljete - številka je 051 241 241.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
ne bom
zato ker itak inšpekcijske službe ne opravljajo svojega dela

jaz čakam že tretje leto gradbeno inšpekcijo, da pride na moje dvorišče zaradi oken, ki jih je soseda brez dovoljenj prebila.
njihov odgovr je bil "raje jo zasebno tožite" bo hitreje kot, da čakate na nas
aplauz.gif

ko je tu lud
sprasujem se.gif

perofero

Pripravnik
27. feb 2013
405
0
16
Utajevanje davkov se verjetno nikomur ne zdi moralno in sprejmljivo, saj se (verjetno) vsi zavedamo, da se iz tega financira naša socialna država (brezplačno šolstvo - tudi visokošolstvo, brezplačno zdravstvo, sociala, infrastruktura...). Ampak način reševanja te problematike pa je nenormalen in nesprejemljiv. Zakaj že plačujemo zaposlene na ministrstvih? Da naumijo takšne debilne in neučinkovite rešitve?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Ne vem zakaj za male gostince ne pogruntajo neke bolj preproste vrste obdavčitve, ki bi jo tudi lažje nadzorovali. Ali ne bi šlo, da davek plača na osnovi nabavljenega blaga? Res je, da bi država dobila manj davka od kavic, bi pa verjetno lahko dobila vsega od prodaje ostalih pijač.