Boste fotografirali račune?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.078
6.928
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Tale vam pa dobro pove, tolpi preužitkarski povampirjeni
ti bom jst račune fotkal , ja ,
bonk.gif

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ePI2wcNicVs
Resnica boli.
Poznam fušarja, ki ima kar nekaj dela pri ljudeh zaposlenih v JU. Od ex ministrov navzdol. Predsednik vlade, države, parlamenta mu še manjkajo v ”zbirki”.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
da boš mal na tekočem,....me je kontaktirala in prosla za printscreen væerajšnje teme, ker je bila sama prepozna, pa kao da je založila moje prave podatke (sej vem da je finta, če se nisn zlagal) ki sn ji jih včearj dal in še enkrat sn ji oblubu da sn pripravljen pričat, če bo treba, tak da te bom mogoče v živo vidu kak zgledaš,...
cheer.gif
..eh vsaka pizdarija je za neki dobra,
drgač pa zelo prijazna gospa, moram povdarit

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.569
3.930
113
Ampak PR majo pa res dober.

Njavečji uspeh do sedanjih akcij je bilo odkritje brisanja računov v vrednosti ~60€ davkov. Kazen je bila 50.000€.
Seveda je PR to predstavil drugače... gostinec je namreč brisal račune v vrednosti kar 720€ !!!

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Kaj je s tabo?
bonk.gif
A zdaj boš šel pa nedolžno in naivno ženskico (mene) namočit?
Kakšen moški pa si?
uf-1.gif

Jst sem vajena pravih klenih fantov, ki me branijo, tud s puško, če je treba. Tko da se nič ne bojim ne tebe in ne une tvoje stare babe s psihiatrije.
cheer.gif

Je pa seveda zate dobro, da sta navezala stike in ostala v kontaktih
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
zaj morn še pa enkrat, pa sn ti glih v ,,taxi,, napisu,,
frown-1.gif

ka sn že hotu?.....aja -brani te nej kr Gatto,
rolleyes-1.gif
če je že bolj na stare babe, še naj oskrbo za stare nudi...
pa gospa mi sploh ne deluje staro, je čist v redu.....ampak ne prebavla ljudi, ki svoj intelekt izkoriščajo za zavajanje drugih, z manj intelekta, pravi da ima poln kufer takih in bo začela kampanjo proti njim, ker njihove žrtve vse prevečkrat končajo pri njih....ampak za začetek rabi en vzorčni primer, ki bo strogo kaznovana in vzgled drugim
......
17758-icon_confused.gif
pa ka sn še mislu?.........
aja...
Citat:
nedolžno in naivno ženskico
hysterical-1.gif
dober smisel za humor

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
frown-1.gif
Hvaležnost pa taka...
skrbim za tvojo temo de je na prvi strani, da se ne pozabi tvoje izjemne modrosti o vestnem plačevanju davkov za pokrivanje tajkunskih kreditov ....
tongue-1.gif

in kolk fotkanih računov ste že dobli? ste že na tromestni cifri?
evil.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Daj no, ne veš, kako majo dacarke zdaj decembra probleme z strankami (zavezanci) ..moram še jaz pomagat nosit vrečke po službi v avto.
rolleyes-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Carica!
si ti tudi zraven, ko davčnim dolžnikom slačite gate, da jih pol na Bolhi prodajate?
shocked-1.gif

komi sn najdu temo, tolk je bla že zadaj
frown-1.gif