Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja, dajmo gledat kako je bilo pred 20 leti, takrat ko sploh DDVja še ni bilo
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
lol spet ti [censored].
Citat:
Uporabnik damo pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja, dajmo gledat kako je bilo pred 20 leti, takrat ko sploh DDVja še ni bilo
Bil je prometni davek. Robo za s.p. oz. d.o.o. si kupoval brez davka, ko si jo prodal, si obračunal 20 oz 5 (kasneje 6,5) % davek. Na material je bil davek 5% za firme, 20% za fizične. Na storitve je bil davek 5 oz. kasneje 6,5%. In ko si dobil plačano, si odvedel davek državi. Tko je blo.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
lol spet ti [censored].
Samo prijazno te opominjam, da si cepec z dolgim jezikom, ki zna jokat in pozivat druge, sam pa nimaš jajc za s prstom pomigat.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
lol spet ti [censored].
Samo prijazno te opominjam, da si cepec z dolgim jezikom, ki zna jokat in pozivat druge, sam pa nimaš jajc za s prstom pomigat.
Ti pa prijazen? NO GO. Jaz delam za tvoj študij, ti bi moral premakniti rit, ne pa kakor lani nekaj dijakov pijanih meče kamne na parlament.....
Začnite in se pridružim, samo ko bo številka vsaj 50.000 folka.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ne pa kakor lani nekaj dijakov pijanih meče kamne na parlament.....
.
Tele zizno , a je enmal strahu ,da bi ti cucl vzeli?Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
lol spet ti [censored].
Ti pa prijazen? NO GO. Jaz delam za tvoj študij, ti bi moral premakniti rit, ne pa kakor lani nekaj dijakov pijanih meče kamne na parlament.....
Aha, znova kažeš svojo edino sposobnost-lajanje po internetu. Začnite. [censored] ti lena neodločna! Če te kaj moti, ti začni. Ali se pa do konca življenja jokaj po forumih in čakaj na druge
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik jest5 pravi:
Aha, znova kažeš svojo edino sposobnost-lajanje po internetu. Začnite. [censored] ti lena neodločna! Če te kaj moti, ti začni. Ali se pa do konca življenja jokaj po forumih in čakaj na druge
....-pol bo treba pa delat za čokolino ,ker ne jado in ne capl ,ti ga ne bo več plačeval....
Ne pacjent, edinega česar me je strah je to, da bom imel pod sabo preveč nesposobnežev tvojega kova.Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
lol spet ti [censored].
....-pol bo treba pa delat za čokolino ,ker ne jado in ne capl ,ti ga ne bo več plačeval....
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Kaj ne grozijo z dvigom svojega denarja ravno obrtniki, ki so tik pred propadom zaradi neplačevanja naročnikov? Še imajo kaj dvigniti?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Oprosti.
A v Slo pa tudi ne živiš?
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa.......polulam se jaz njim na tak spomenik....sramota za spomeniško varstvo