Jaz uporabim https://www.topcashback.com/ref/amacar (pozor, moj referral). Ni sicer 10%, je pa trenutno 7%. Ravno vceraj rezerviral
Ja pac rezerviram z moznostjo brezplacne odovedi, da dobim kontaktKako pa prideš do kontakta lastnika apartmaja na Bookingu? Ponavadi ti podatki niso vidni, dokler ne narediš rezervacije.
Esim za turcijo me zanima cena trajanje 30 dni in cca 5gb podatkov (rabim samo za tranzit).Preko mojega referrals je vsake tolko kaksen popust. Gres na www.tripflops.eu in kliknes book hotels. Vedno pa mam promo kode za eSim, ce kdo rabi
Imam vendar je ceneje preko airalo.Poglej se revolut (ce ga imas) jaz zadnje case samo njega koristim
5g 11eur
3g 7eur za turcijo
Hvala za tolepreverjeno kvaliteten Mobimatter je polna cena 6,99$ 5gb/30 dni, pa imaš kode povsod online za popust.
Sesteva se ti v denarnici in lahko potem celoten bonus porabis za naslednjo celotno rezervacijo.Ker imamo v bližnji prihodnosti v planu več rezervacij na booking, me zanima, če lahko za 10% vračilo denarja po končani nastanitvi uporabiš samo 1 kodo (kao tisto, ki ti jo pošljejo na tvoj mail) ali obstaja več kod za 10% vračilo denarja?
Aja..urby20 , ja, to vem.. Ravnokar sem porabil kodo za 10% vračilo za en booking. Sedaj bi rad naredil še 2 bookinga in če vpišem isto kodo, mi sistem reče, da sem že porabil kodo.. In zato me zanima, če je mogoče veljavnih več kod? Ali vsi dobimo "isto" kodo po mailih? Ali obstajajo še kake druge?
Vsaka koda je unikatna, noben ne dobi isteok.. Sam sem uporabil kodo: "5NCRBY5EA1" (nevem, če vsi dobimo isto kodo po mailu..). Mogoče ve kdo, obstaja trenutno še kakšna?