Bombni napad in streljanje na Norveškem part 2

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
torej je res imel to cudo z dvema lampama, daljnogledom itd..zgleda kot neki preciznega, hkrati pa orozje za ubijanje na blizino..major, mx, stibla..dejte izbrskat kaj o tem..ni mi jasno, d aje imel tko dobre zadetke in da je tko suvereno haral po otoku..sej ni streljal na nepremične tarče..

Ni mi jasno zakaj bi to kogarkoli pri celi zadevi zanimalo ampak vseeno. Uporabil je:

Ruger TACTICAL Mini-14 Rifle
ruger-mini-14.jpg

Ce si edina oborozena na otoku ni potrebno pretirana sposobnost da se suvereno sprehajas po otoku polnem otrok. Ali da pobijes veliko otrok. Glede na uporabljen cas niti ni imel "tko dobre zadetke" (1.5min/osebo). Ob prihodu oborozenih se je takoj predal.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
78 kvadratnih kilometrov..otroc ki lahko tečejo levo desno..gozd, objekti..neprišteven strlec, 300 nabojev..70 zadetkov..ni streljal rafalno amopak one by one..kaj se je dogajalo

so sedeli in čakali..al so tekli..al kaj..tolkel je po kopnem, po vodi..halo..

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
PA sej je vseeno. Ko imaš ljudi na kupu neoborožene, nepripravljene na kaj takega, neizobražnen glede na vojaško taktiko.
Ne vem jaz ne znam tega ne znam izrazit....bolnik....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dum dum metki..ob stiku s teledom razpaejo ind elajo stevilne izhodne rane..delali smo jih tako, da smo na 9 z odbito konuico urezali kriz..metek je razpadel na najmanj 4 kose

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
bolnik definitivno..

ampak..a so otroc od strahu okameneli..jaz bi tekel k zajc..levo desno ne vem kaj še vse..

sam mam filing, d aje on s tem emrkom pa to..kr dober bil treniran

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Ne vem....bila je mladina. Ljudje pa reagiramo različno eni so dobri v "split second decision", drugi ne, sreča.......

Ko se bil v vojski sem se "srečal" z orožjem in od takarat sem nasprotnik "dostopnosti" orožja. Jaz bi ga še policajem pobral pa to pri nas žal ne gre!

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:sam mam filing, d aje on s tem emrkom pa to..kr dober bil treniran

Imel je uniformo policista, otroke je zbral na enem mestu in iz neposredne blizine streljal na njih. Ni potrebno delati znanosti iz tega ce je bilo vse ze 100x objavljeno.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok, tole okol orozja dejav preskočit

zadnjič sme bila na paintballu..mater..kako adrenalinsko..ko sedis za ograjo, ovro in si reces..skocim ven, me poc, c ega cakam, me preseneti..kaj nej..pa je igra..se boli ne

kako so ti otroci to v zivo vidlei..verjetno so bili vkopani v upanju, da ga bo minilo..prvi, ki je bezal in padel pokosen je verjetno bil opomin drugim 10 d ane bezijo..sploh ko niso vedeli zakaj ubija, kaj ga zdrazi, da pritisne..

ce gremo nazaj..model se je treniralv nulo..pobijal je pa otroke..pa izurjen je bil..kar do precej visoke meje. proti specialcem s eje tkaoj predal..ke rje vedel, da bo tkao anredil vecji pomp..specialci pa niso prestrelil kolena pa roke..kreteni.

ampak zakaj otroc..ker bolan um mora bit, da pobijas otroke..ajde 10 otrok, 30 odraslih..ampak sam otroke..
res pa ej..da so ti otroci zanj bili groznja..sam ce bi jim pobil vzornike..bi bilo vzgojno..tole..

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
torej je res imel to cudo z dvema lampama, daljnogledom itd..zgleda kot neki preciznega, hkrati pa orozje za ubijanje na blizino..major, mx, stibla..dejte izbrskat kaj o tem..ni mi jasno, d aje imel tko dobre zadetke in da je tko suvereno haral po otoku..sej ni streljal na nepremične tarče..

Ni mi jasno zakaj bi to kogarkoli pri celi zadevi zanimalo ampak vseeno. Uporabil je:

ruger-mini-14.jpg

Ce si edina oborozena na otoku ni potrebno pretirana sposobnost da se suvereno sprehajas po otoku polnem otrok. Ali da pobijes veliko otrok. Glede na uporabljen cas niti ni imel "tko dobre zadetke" (1.5min/osebo). Ob prihodu oborozenih se je takoj predal.

Naj eden naredi pfotoshop Breivik Approved
tongue-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.803
6.567
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ampak..a so otroc od strahu okameneli..jaz bi tekel k zajc..levo desno ne vem kaj še vse..
sam mam filing, d aje on s tem emrkom pa to..kr dober bil treniran
Mislim, da je bilo že vse podrobno napisano.

Rešili so se tisti, ki so se slekli (oblečen težko plavaš) in plavali proti celini.

Pri žrtvah ni izbiral.

bp1.jpg

roza.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

ruger-mini-14.jpg

Naj eden naredi pfotoshop Breivik Approved
tongue-1.gif

Kaj je s tabo in glupimi posti zadnje čase?

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
78 kvadratnih kilometrov..
Zdj ne vem a si to napisal da je otok tako velik? Na wiki maš napisano lepo Area 0.106 km2.
Na tako majhnem otoku, s 700 folka in takšnim orožjem ter naboji, po moje ni težko da narediš tak masaker. + da se jih je velika kopica nabrala na začetku poleg njega.
Je pa zanimivo tudi to:
Citat:
"Ko je napadalec hodil po otoku in streljal, se je zdelo, da želi nekatere ubiti, druge pa samo raniti. Če je bilo v skupini več ljudi, je streljal samo na enega. Kot bi želel, da bi ostali trpeli. Prišel je do treh bratov in ubil samo enega. Od dveh objetih prijateljic je ubil samo eno,"

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Hm, kaj več o tem orožju ne vem, razen da je med civlisti bilo svojčas v ZDa zelo popularno, med drugim ga je uporabljal eden od dveh kriminalcev v razvpitem gunfightu (tkim Miami shootour) z ameriškimi agenti, ki so jo takrat kar skupili. Posledično je FBI tedaj med drugim začel tudi razmišljati o zamenjati pištol kalibra 9 mm za kaj bolj potentnega, saj se ta orožja v rokah mož pravice niso najbolj izkazala. Kaj več pa ne bi vedel iz glave...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.617
113
Da nisi ti tega zamesal z L.A. shoot hour? Tam sta imela modela AK 47 (oz licencno verzijo)

B81

22. jul 2007
38.021
11.171
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Za 1100 EUR je popolnoma legalno kupil Ruger Mini-14 (.223) ter 10 nabojnikov s po 30 naboji. Hotel je kupiti tudi dušilec, vendar mu ga niso hoteli prodati.

Kje?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.243
11.272
113
smejem se demokraciji..zdaj bodo obtožnico sestavljali do drugega leta...mislim kam smo prišli, bolnik ki prizna, pa zraven še več kot 500 prič, pa videi slike, ...obsodit ga v enem stavku, in ga naslednji dan obesit na otoku. Case closed. faking kvazi demokracijo. Jezen sem.