Kaj si mislil z -10%? Imajo kako akcijo?
Ne, 10% imam na firmo. Manjši partnerji imajo 5%, večji 10%.
Kaj si mislil z -10%? Imajo kako akcijo?
Tole mi pa deluje vsaj 100l.
Euroton nima? Vcasih je bil tu uporabnik, ki ti je "zrihtal" malo boljsi popust.Ne, 10% imam na firmo. Manjši partnerji imajo 5%, večji 10%.
Tole mi pa deluje vsaj 100l.
Kje si casi, ko so si mcgiverji delal kompresorje iz odsluzenih skrinj in ekspanzijskih posod.....
Prakticno zastonj. Mogoce kaksno tlačno stikalo pa kaksna cev je bilo treba kupit.
Nekdo je celo traktorske gumo pumpal z njim.
Je imel takega pred 30 leti foter v garaži, samo se ga pozimi ni dalo zagnati.Kompresorje iz skrinj se je delalo ko kitajska se ni izvazala
Je pa bilo zato manj smeti.
Niti ne, jaz imam baterijskega pokončnega Ferrex, pa sem z njim napolnil že tudi kakšno avto pnevmatiko. Recimo za avtomobilsko gumo bi rabil po moje tam nekje 2 do 3 minute, da bi dvignil tlak iz 1,8 na 2,2. Težava je ker se zadeva ob daljši uporabi nenormalno greje, praktično toliko, da že prične malo smrdeti od njega. Tale na sliki je sicer precej večji, tako, da najbrž nima teh težav.No ja, s tem pičipokijem verjetno lih v 15 minutah gumo napumpaš iz 1.8 na 2.2
Makita Mac 610 bo prava stvar za vas hobi mojstre.
Ga imam in je super.
tega imam tudi sam. Mislim, da sem ga v bauhusu kupil. Res je glasen. V službi smo imel malenkost večjega, delal je 8h v eno, par dni. Hudič ni crknil. Imamo pa tudi tihe kitajske. Tudi dobro delajo. Jaz manj kot 50l ne bi kupoval. Ta mali se skos vklapljajo.Imam tega, 126 eur lani menda https://www.emundia.si/omega-air-batni-kompresor-dc-240-24
Does the job, glasn ko hudič.
Evo realna uporaba.. tud precej hitro je dofilal pol bara na gumi od prikolice ...Kaj pa zvok? Je prebavljiv al isto kot oni poceni, ko nemoreš poslušat.