Težko. Kupil sem armaturo za umivalnik od Groharjevga Janeza (Hans Grohe), pa je bila kitajska.Abac je bil italijanski vcasih
Je sploh kaj nemskega za kupit ali vsaj evropskega?
Ti ja.. moj skor 80 letni fotr tezko, mami pa nic vec..Res mogoče malo nerodno da nima koles čeprav teh 18 kil neseš.
Ti ja.. moj skor 80 letni fotr tezko, mami pa nic vec..
Vse ostalo pa stima - lustn kompresor
Imam tega, 126 eur lani menda https://www.emundia.si/omega-air-batni-kompresor-dc-240-24
Does the job, glasn ko hudič.
Kaj si mislil z -10%? Imajo kako akcijo?Novega kaj glede teh kompresorjev? Tudi mi bi rabili čim manjši torej ne prevelik kompresor za spihovanje raznih ventilatorjev, da lahko npr. s pritiskom izpiham ven vodo iz Gardena cevi v kolutu preden pospravim čez zimo, za kakšno žogo,blazino napumpat, skratka nič posebnega in da dela. Avtogum ne bomo vijačili ali pumpali.
Morda res kaj takšnega kar je predlagal raners.
Kompresor Herkules 200/10/24 (1.100 W, 10 barov, 24 l)
Kompakten kompresor za delavnico in mobilno uporabo Idealen za polnjenje pnevmatik, izpihovanje in spenjanje Brezstopenjsko uravnavanje oddajnega tlaka Hitra spojka za enostavno priključitev orodja 5-letna BAUHAUS garancijawww.bauhaus.si
ali
Kompresorski komplet Herkules Twenty + Kit (1.100 W, 10 barov, 24 l)
Kompakten kompresor za profesionalne in domače mojstre Maksimalen tlak 10 barov, nastavljiv z manometrom Zmogljiv motor (1.100 W) Enostavna uporaba 5-letna BAUHAUS garancijawww.bauhaus.si
-10%
Glede na to da sta specifikacijsko podobna sklepam da je drugi za polovico dražji ker je zraven cel set nečesa?
Lahko link? Na spletni strani imajo samo tegaV Hoferju imajo ta trenutek te tamale, prenosne, s tem vse osnovno opraviš.
Cena?V Hoferju imajo ta trenutek te tamale, prenosne, s tem vse osnovno opraviš.