Bolha pacienti!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
hmm, ne vem točno, ker se mi zdi, da sem uporablja še eno drugo spletno stran
Vem, da sem dobival obvestila...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ko človek tole bere, se zamisli. Pa ste res toliko bedni, da odgovarjate na vse SMS-je? Mene zaboli k...., če mi ni po godu, sploh ne odgovarjam. Itak so tisti, ki pokličejo, precej bolj resni, kot tisti z SMS-ji.

Prodajam avto za 400 EUR. Gare. Me nekdo pokliče, če ga dam za 350. DAM. Pride, odpelje. Par "kupcev" prej mi je po SMSju ponujalo 100-200 EUR. Ko taisti izvejo (oglas sem odstranil), da je avto "prodan", mi ponujajo 500 EUR ... spet po SMS-jih ... LOOL. Na niti en SMS nisem odgovoril. BMK, če si resen, boš poklical.

Pred mesecem me je pa nekdo "skoraj" nategnil. Prodajam gume, ki sem jih skladiščil v kleti (jebiga, za vsak slučaj, če bi morale počakat do naslednje zime
evil.gif
. Potem pa sledi srhljivi preobrat, da te zmrazi .... bolje da ne pišem ... pa saj veste, kaj je bilo, a ne? Bom vseeno napisal, čeprav verjetno sklepate ...

[cenzura] [cenzura] [cenzura] [cenzura]

Ja nič, kupec je gume kupil.
shocked-1.gif

A sem vas, a ne? Mal na suho, kot bi tale kupec kmalu mene. Kupec "pridem takoj v pol ure" je bil skrajno simpatičen kupec. Če ne bi bilo referenduma tiste čase, bi jih mogoče dobil zastonj
redface-1.gif

evil.gif

Nazadnje urejeno:

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Prodajal sem dva enaka izdelka na bolhi. Cena za oba 10 eur, Kliče ena mama da se ji ful mudi, da otrok želito imet in bla bla bla naj rezerviram do pojutrišnjem. OK zmenjeno. Pojutrišnjem kliče če še velja da pride iz nevem kje 20 km daleč in če se lahk zmeniva. SEVEDA. Ok reče pridem, ampak jaz rabim samo enega za 5 eur... ji povem da cena za enega je 6, če vzamete oba je pa 10 kot piše v oglasu. AJA, tolk pa ne dam in vrže dol,.. JAO....

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
eh, brez veze.
če bi bil ded, bi mu rekel, da so že prodane
wink-1.gif

[cenzura].ga, niso ble to nove gume. Je vulkanizer rekel, da naj jih kar stran vržem. Ampak, ker sem škrt gorenjec
evil.gif
(če pomislim, da bi jih vrgel stran)

In tretjič: resda sem star, nisem pa še ded... (sej vem, ded v prenesenem kontekstu besede)
redface-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.601
1.128
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Prodajal sem dva enaka izdelka na bolhi. Cena za oba 10 eur, Kliče ena mama da se ji ful mudi, da otrok želito imet in bla bla bla naj rezerviram do pojutrišnjem. OK zmenjeno. Pojutrišnjem kliče če še velja da pride iz nevem kje 20 km daleč in če se lahk zmeniva. SEVEDA. Ok reče pridem, ampak jaz rabim samo enega za 5 eur... ji povem da cena za enega je 6, če vzamete oba je pa 10 kot piše v oglasu. AJA, tolk pa ne dam in vrže dol,.. JAO....

Eno od prvih pravil bolhanja..... rezervacij NI! Kdor prej pride, prej melje...... tudi jaz sem se naučil to the hard way
smile-1.gif