Kako to, da še ni teme o tem (prenovljenem) lepotcu, ki so ga v teh dneh predstavili
mislš rečt z 90kkm od pravnika/zdravnika? Prvi lastnik, šiht mu je pa častil novejšega, vozil ga je pa samo na relaciji štutgart - minhn, 3x na teden, nikol krajše.Ker še ni rabljenih z 250.000km iz Nemčije
n'kol krajše!mislš rečt z 90kkm od pravnika/zdravnika? Prvi lastnik, šiht mu je pa častil novejšega, vozil ga je pa samo na relaciji štutgart - minhn, 3x na teden, nikol krajše.
Kako to, da še ni teme o tem (prenovljenem) lepotcu, ki so ga v teh dneh predstavili
Pravi lepotec, vsaj tistih ledvičk mu še niso raztegnili čez cel prednji del. Edino malo na Kono vleče. Hm.Kako to, da še ni teme o tem (prenovljenem) lepotcu, ki so ga v teh dneh predstavili
prej iz Šanghaja...Ker še ni rabljenih z 250.000km iz Nemčije
če bi jih v Evropi zadost kupili verjetno ne bi delali takihRes ne razumem.... Pa kak lahko?
Pa dobro.... Pokaži mi enega premium kitajca ki ima grši dizajn od tega i7če bi jih v Evropi zadost kupili verjetno ne bi delali takih
Kitajcem po drugi strani smisel za estetiko vleče v vse možne kote, podobno kot njihove oči... in še rajši razvežejo mošničke za takšne nestvore
Še dobro da mam enega tapravega za vednoKot kaže glede na oblikovne smernice sem osebno očitno zaključil z nakupi novih/novejših BMWjev v prihodnosti. Ja, vem, firma BMW pa v jok pa na drevo
oksimoron... premium kitajcPa dobro.... Pokaži mi enega premium kitajca ki ima grši dizajn od tega i7