bmw x3

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja, samo on je kupil 30k+ avto kao očuvan, vbistvu pa je bil pokotan.

No zdaj če bo tvoj bmw spredaj italjanski zadaj pa belgijski, zvarjen na češkem prodan pa v nemčiji, ti vrjentno ni "jaz ne gledam"...

Vzami raje kanto pri nas, poišči pravega lastnika, sej veš, prijatelj ima prijatelja kater sosed prodaja novega bmwja iz garaže.

hysterical-1.gif

super ej, kolega 2 let nazaj nov avto kupu (nebom omenju znamke) in do zdj je avto bil že 2x skor totalka.

in ja... ima 30.000km pa servisno poštemplano
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja, samo on je kupil 30k+ avto kao očuvan, vbistvu pa je bil pokotan.

No zdaj če bo tvoj bmw spredaj italjanski zadaj pa belgijski, zvarjen na češkem prodan pa v nemčiji, ti vrjentno ni "jaz ne gledam"...

Vzami raje kanto pri nas, poišči pravega lastnika, sej veš, prijatelj ima prijatelja kater sosed prodaja novega bmwja iz garaže.

hysterical-1.gif

super ej, kolega 2 let nazaj nov avto kupu (nebom omenju znamke) in do zdj je avto bil že 2x skor totalka.

in ja... ima 30.000km pa servisno poštemplano
grin1.gif

S fotrom sma šla v salon po avto, pa sokolovo oko mi ni dalo miru, ker zadnja štoštanga ni tako bi mogla bit...
Se vrnem z merilcem. Itak odstopanja.

"Ja veste, to pa so fantje dol razkladali, pa so..."

Ja nebomo ga vzeli pa ferik.

Tako da mi je jasno. Samo alkoholik je napisal da mu je vseeno če je skotan al ne. Meni nebi blo, pa mi je načeloma
za avto popolnoma vseeno, mislim pazim glih tolko kot pri babi ki je na tabletkah.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Meni je tudi vseeno če je avtomobil skotan seveda če bi mi ga kdo kupi oz. podari. Dokler pa si bom sam kupoval avte in dokler bom živel v Sloveniji in dokler bodo naši šalobajzeri skupaj pacali avte pa skotanega ne bom imel. Nikoli.

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Ni res !

malcomX ima merilec tud za plastiko. sem ga vidu na lastne oči, majke mi ...
Stevie Wonder

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Sicer me nič ne briga ampak koliko mi je znano so novejši merilci ki pa merijo debelino tudi na plastičnih delih. Ne me pa za besedo prijet!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
hysterical-1.gif

Majster, odbijači so plastični, merilec laka pa dela samo na kovini.

hja na BMW M3 ti lahko pokažem enega, ki je zmeril debelino laka povsod po avtu, in je bila na zadnjem odbijaču 2 x tanjša kot drugod po avtu, pa je bil praktično nov

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Sicer me nič ne briga ampak koliko mi je znano so novejši merilci ki pa merijo debelino tudi na plastičnih delih. Ne me pa za besedo prijet!

Še nisem videl takšnega, ki bi deloval na plastičnih delih pa sem imel v roki že takšnega za 80 eur. in takšnega za 800 eur. Kakorkoli;

grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

No kakorkoli, ta del je bil (ga jutri poslikam na avtu, ker smo ga vseeno vzeli, pa poslikam še z merilcem),
del ki sem ga štel k štoštangi je pa tisti nad tamalo kresničko (v našem primeru na desni strani), skratka
prodajali so nov avto, kater jim je baje pobegnil, oz. eden jim je pobegnil v našega, posledično so dali
-12%, predtem pa seveda o tem ni bilo ne duha ne sluha; Lepo so ga poklepali in pobarvali, dali nov
odbijač in veselo na lager z njim.
971161-Ford-C-Max-2-lg.jpg

Priponke

• 971161-Ford-C-Max-2-lg.jpg
    971161-Ford-C-Max-2-lg.jpg
    55 KB · Ogledi: 115

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Lepo se probaš ven potegnit.
smile-1.gif

Sicer pa če je bil udarjen ta del potem je itak moral biti barvan cel zadnji desni bok (in po možnosti še preliv na vrata) in v tem primeru bi "oko sokolovo" moralo najprej ugotovit da na boku nekaj ne štima kot pa na tem malem fleku.
tongue-1.gif