Nočemo vzdrževat, ni potrebe, če avto menjaš vsako leto, je servisni nepotreben. Prodam ga pa glihtah s poštemplano servisno.
Imam kolega, vbistvu ga samo poznam tako bežno na zdravo adijo, svojega q7 laufa na kurjača, celo pol kurjača, pol bio,
včasih še kako drugo olje, skratka svinjarija od svinjarije, ne dela servisov in v avto razen bencina ne vlaga nič.
Glede nato kok ma dnarja, vrjamem da se ta sistem hudo obnese. Pa ne samo na avtu pač v celem lajfu, če si tak
boš nekaj mel, če boš delal vse po regelcih boš celo živlenje delal za davke. Zdaj pa na kiro stran boš stopil. Jaz
guljufam kje se da, kok se da, v tem primeru na servisu. Avto bo zdržal teh mojih 40-42k brez servisa, pol pa itak
gre "dalje" kaj me briga. Sebično? Zakaj? Nikoga ne silim da kupi, oz. večinoma ga avtohiša not vzame, kaj si bodo pa z njim
začeli mi je pa vseeno, sami so postavli ceno kok dajo za njega, niti besede nisem rekel kok hoče met. Če ga cenite tolko ga pa mejte
jebat ga.
Glih je njim vseeno če je stara gara servisirana al ne, ok ti pri njih vzameš drug avto je važno samo tolko da se stari premika,
v nilokakem stanju ga bodo že študentje za par e na uro porihtali za prvo ovčko ki bo prišla mimo, tam dalje pa več ni moj problem.
Servisa ne delam pa da me jebeš.