Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
525 nisem vozil, 523 tut ne, 323 kupeja sem pa vozil in zadeva leti... Pojdi peljat vse 3 pa se odloči, jaz navijam za kupeja 323,
pa sem vozil že zlo dost avtov, pa mi je ta ostal zelo v spomnu, od bogate opreme do kvalitete, voznih lastnosti, da maš tu prave
gume gor, pa mogoče še za par mm v tla, se ta drži ceste ko stara [censored] ulice,...
Tale ta zadnja je kar lepa. Mogoče kdo ve s katerega konca slovenije je?
Ok še tole me zanima: kakšen je najboljši protokol pri nakupu avta? Pa da je čim manj možnosti za nateg. Mi NI problem plačat magar AMZS da mi ga pregledajo.
Torej angažirat kolega ki je že veliko avtomobilov prodal in kupil da mi pomaga, sam nimam teh izkušenj. Kaj potem? Prosit kakega mehanika naj gre z mano? Prodajalcu rečt če gremo lahko h mehaniku?
Potem če mehanik da zeleno luč, se prodajalcu plača, verjetno kakšna ara?
Zanima me pač kak je postopek za čim manj sivih las.
Avto peljeta pred nakupom na bmw servis da ga pregledajo, če prodajalec tega ne bo hotel potem nekaj skriva. Lahko si še sposodiš kak merilec laka in avto že sam malo premeriš. Če ti je avto všeč mu daš aro (pa obvezno napisat pogodbo o prejemu are) in je to to!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.