BMW- Avto aktiv

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
No da se malo pohvalim........oz ne sebe bolj avto aktiv v Mariboru,kateri so včeraj imeli Road show. Torej bil sem tam in sem lahko 4 ure preiskušal skoraj vse kar Bmw premore. Po vseh mojih testnih vožnjah so me tukaj res pozitivno presenetili,po kratkem uvodu so nama s kolegom dali ključe od Bmw 5 ,530d-x drive in sma se sama zapeljala do poligona,ki je bil na letališču,kjer so bili še drugi avtomobili,seveda znamke bmw,s katerimi si lahko delal kar si želel,torej si jih sam preiskušal karkoli si želel. Nobeden nič kompliciral,če si malo driftal,preiskušal direktni volan,obnašanje brez dsc in soo on. Vozil je bilo 13 na razpolago in sicer 1,3,5, kupeji,kabrioleti torej vse z vsemi možnimi motorji in menjalniki,ko je bilo konec smo se še malo zapeljali po ovinkih na pohorje in sicer vsak s svojim avtomobilom,v katerem je sedel le kak tvoj prijatelj in nobenih zaposlenih od avto aktiva.
cheer.gif

Torej,naslednji road show toplo priporočam!!!
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Ja, če si kolega od koga, ki je dobil vabilo...mi smo tudi domov dobili, samo ni bilo časa.
frown-1.gif

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Na Roadshow si se lahko prijavil preko interneta (na bmw.si), mesec ali dva nazaj je bila online prijavnica.
Drugače pa, 135i je taka poslastica da dol padeš. Razganja ga od moči, tako da se DSC tipke sploh ne upaš dotaknit
grin1.gif

Pri čisto vsakem pospeševanju iz ovinka je elektronika posredovala na polno. Poraba pa 30+
uf-1.gif

@Don_Kugla: Avto Aktiv se napiše.

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Avto AKTIV-popravljeno
wink-1.gif

Ja prišel si zraven z vabilom,ampak ni bilo nekaj komplicirano,ker se mi ni dalo najbolj samemu it je šel kolega z mano in ni bilo problema.
So ga pač vpisali med povabljene
zmaga.gif

Še najbolj so bili veseli,če nisi bil lastnik BMW,ker so ciljali na potencialne kupce. Zraven si potreboval le veljavno vozniško in prometno dovoljenje tvojega vozila.
write.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
HU...bi menil, da bi imeli prednost lastniki BMWjev, pa očitno ni tako
confused-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
30+?
povprečna hitrost pa 15 km/h
ja, res je 135i coupe je cuker
ESP jst nisem tikal DTC sem imel pa vedno izklopljen (sistem dovoli odnašanje zadka do 20 stopinj)

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
530d ni bil noben Xdrive, le 530i je bil.
grin1.gif

Zakaj neBMWjaši, pa je stvar zahteve matične tovarne v dogovoru z lokalno pisarno.

135i pa sem vozil 3 dni in moram reči, da je avto raketa, ampak premočan oz. preveč "živčen" za vsakdanjo uporabo. Enostavno se ne da peljati počasi z njim.
smile-1.gif

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ja jst sem se pa prijavil v Trzinu in moram rečt da sem biu ful zadovoljen. Prvo cca. 45 minut predavanj o zgodovini BMW-ja do današnjih novosti (je biu prov ata iz BMW-ja, ki je že 40 let pr Bimerju - prav da je že cca 10x hotel dati odpoved, vendar vedno ko je šel domov iz službe, in ko se je spet vsedel v BMW-ja, se je enostavno premislil. Dobr marketing, ni kej
grin1.gif
.

Pa še ena zanimiva zgodbica: Predstavnik iz BMW-ja nam je razkazoval, kako se da voznikov sedež nastaviti po dolžini, širini, višini.. skratka in zraven imajo sedaj novi BMW-ji samo 2 spomin gumba, stari so si lahko zapomnili 3 nastavitve. Zakaj? Ker so se pri starejših BMW-jih žene pritožile, da treji gumb služi za ljubice in če ga lahko odstanijo. In tako so pravi ugodili ženam voznikov + pri vsakem sedežu prišparajo 10 centov na gumb
grin1.gif

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Ja tole je bolj zajebancija. Gre približno tako,da če voziš BMW imaš skoraj sigurno zraven še kakšno ljubico
evil.gif

Ja pa res,da sta pri vseh novih BMW-jih le 2 memorija
rolleyes-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Saj to je lepo od podjetja da lahko testiraš vozila ampak ni mi najbolj všeč tisti del z driftingom na poligonu itd... Njih to nič ne stane, vozilo se tako ali tako proda kot testno, službeno ali karkoli ampak osebno ne bi bil rad lastnik takšnega vozila? V sorodstvu smo že imeli nekaj testnih vozil in morem povedat da nič pametnega, samo sranje s temi avto. Več ali manj dizli, neogreti do konca gonjeni in je bilo na teh avtih do 100.000 marsikaj hin.. Kolega ima ravno pri 60.000km na testnem golfu pokvarjeno turbino! S tem da on res vozi tako kot je treba... Tako da to slabo...

Lp

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Lepo ti povedo, da se prodaja testni avto. In če ga vseeno kupiš, pomeni, da se strinjaš s tem, da si dobil "pošteno ulaufan" avto. Kakršnokoli kasnejše jokanje je neupravičeno...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ma jaz bi jih šel tako peljat, na izi...da malo filing dobim...

pa drugo leto.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ah kakega pretiranega gonjenja pa res ni bilo... razen pri eni testni situaciji, ko smo morali bremzati na polno, drgač pa vožnja v izi... če je že kdo zavrtel z gumami, je bil tudi takoj opozorjen, in sicer v smislu, da namen roadshow-a ni preganjanje avtomobilov ampak prizkušanje le teh.