blokiranje zemljevida 765T

Branks

Zelenc'
19. dec 2010
22
0
1
trikrat sem že resetiral, posodobil FW, imel vključen en zemljevid, zbrisal POI....
pa ni nobenga učinka

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Tako je bilo . 1. sem naredil back up vse kar je na garminu ( komplet ) . Potem format u nulo - vse zbrisal kar je bilo gor . Priklopil na pc in dal nazaj : Audible , debug , garmin , JPEG , POI , Reports , volumeIcon.icons , autorun . V audible dej vse nazaj kar je bilo že prej ,debug je prazen , JPEG dej nazaj slike , POI pusti prazen , reports ne rabiš nič dajati nazaj , da sam ko boš priklopil ali delal z zemljevidi ,V mapi garmin naredi sam menije . Diag . Extdata , GPX . Pusti prazne nič ne dodajaj .Help vse dej nazaj ,JCV - dej katerega hočeš,jaz imam velik file s photoreal noter .Lex_PKG dej nazaj vse , POI imam euspeedcam , KAMERE_EU . Remote-SW Pusti prazno , noter ti da file za bluetooth , Text vrni vse nazaj , Vehicle ne rabiš nič dajati nazaj pusti prazno , Voice vse vrni nazaj .GarminDevice nazaj , GUPDATE.GCD nazaj , Locales nazaj , nuvi_drive nazaj . TrafficProvider nazaj . Gmaptz v7 dej notri ( time zone ) , gmapprom ( CNENT ) , gmap3d ( CNENT 3D ) , gmapbmap v5 ( basemap zadnja ) , gmapsupp ( AR ) . Tiste menije ki sem napisal ne dajaj nič nazaj dobiš vse ko boš priklopil na webupdater in zagnal .Posodobi vse kar ti ponudi . Sedaj upam da ti bo delalo , MENI JE , sem imel pa iste probleme kot ti na 765T . L.P: TUPLI
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Sem pobrisal vso vsebino map, ki naj ostanejo prazne. Nisem formatiral, deluje, imam obcutek, da je nekoliko hitreje.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Jaz sem pri svojem 765T videl učinek delovanja potem . Deluje lepo in tako kot mora . Se pa nabere marsikaj tam notri v tistih datotekah razni file. Pa tiste ki so prazne , pojdi na webupdater pa zaženi in naj prenese vse kar ti ponudi .

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ker so bili noter stari file od msn neki pa bluetooth .Rabi za delovanje .Sem pa iskal kar nekaj časa , da sem našel rešitev , ampak se je splačalo . Samo še FW v4.10 moram najdit za 765T pa sem zmagal .

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Daj ti to malo bolj opisi, kaj mislis, da bi bilo potrebno posodobiti. Vsega ne mislim, ker sem se dolocenih stvari komaj resil. To so help, voice, razne pisave,text itd.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Kolega ma isti problem na nüvi 650. Naprava mu med vožnjo zmrzne, zanimivo, vedno v Ljubljani. Ok, pustimo naklučja, v glavnem sem mu posodobil FW (ponudilo je veliko, saj še nikolo ni bil čekiran za update), pobrisal vse karte in naložil samo CNE 2011.40. Zgodovina se je kmalu ponovila..danes me kliče iz terena, da mu je spet zmrznil in da ga ne more niti ugasnit plus še, da se mu od momenta ko mu je zaribal, tudi nenormalno greje. Po mojem nasvetu ga je potem lahko resetiral le z podaljšanim držanjem gumba za zagon. Kaj svetujete? Hard reset?