ja jest se tud to sprašujem. jest blendam tok časa, dokler vem, da je šel mimo radarja še kdo za mano, in da lahko zdej on naprej bleda... to je recimo cca. 1,5km!
sm pa jest dobu kazen že zarad tega! enkrat tm v planinskih ridah (pred postojno) smo šli gledat motorje... in lepa nedelja sončna, polno norcev, adrenalina. No in policaji pri spodnjem počivališču postavijo radar! kjer vsak iz ovinka nabije in je hitr več kot 70 al kok je tm omejitev, no in, mi gremo naprej proti postojni, in glih startam, okol unga ostrga ovinka, pol je ovinek desno pa ravnina, no in jest glih iz ovinka in pripelje ene 7 motorjev nasprot. jest na veliko blendam, šele pol opazim da je radar ubistvu tukaj postavljen. un tastar, k je mel se v maski golfa tist stožec. in un v avtu to vid, steče ven, ves penast, živčen, kr s kapco je mahal, ker ni mel nič pri roki, steče čez cesto pred avto, in me valda ustavi. In mi začne kako je blendanje prepovedano itn... no, dobu sm - se mi zdi 30.000sit kazni!!! ni verjel, da sm pozdravu kolege, k so se z morja vračali... itak! no, in sm sel tud v zakon gledat, in je res prepovedano.
tko da zdej skoz gledam, če so policaji kje nasproti...