Bivši fu....?????

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Zakaj pa test očetovstva? BI bilo kaj narobe, če otrok ne bi bil tvoj glede na to kakšno vezo imata?

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Zanimivo, kako se rad smeješ ostalim s predpostavko, da se jim ženske itak porivajo naokoli, čeprav se večini pač ne, sam pa ne vidiš problema porivat v potrjeno večkrat letno zunanje uporabljeno p****.

Pa veliko užitkov, bi človek rekel
smirk-1.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Ker ni bilo nobenega pravega razloga proti, ne škodi vedet. Če bi se izkazalo drugače, dvomim, da bi bilo veliko drugače. Vedel bi pa v vsakem primeru.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Ne bodi naiven to kosilo je samo krinka da bi jo spet lahko podrl... Ne dovoli tega ker ti bo žal..

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Zanimivo, kako se rad smeješ ostalim s predpostavko, da se jim ženske itak porivajo naokoli, čeprav se večini pač ne, sam pa ne vidiš problema porivat v potrjeno večkrat letno zunanje uporabljeno p****.

smirk-1.gif

Narobe. Ne smejem se temu, da se jim ženske porivajo naokoli (to mi je nasploh nerazumljivo, ker žensk ne vidim kot ene nogavice za na tiča nataknit, ki morajo bit samo moje, ampak kot nekoga, ki ima lastno voljo, želje in fantazije, v katerih ne rabim bit vedno vključen jaz). Smejem se temu, da se ljudje odločijo za monogamno zvezo, pol pa rabijo GPS tracker, keylogger, diktafon in kolega - detektiva, pa še na balinanje ni dovoljeno it, da to kao funkcionira. Za tiste, ki ne potrebujejo tega, bi rekel, da so se odločili kar v redu. Ni vsak za vse.

Nazadnje urejeno:

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Citat:
Uporabnik sumica pravi:

smirk-1.gif

Narobe. Ne smejem se temu, da se jim ženske porivajo naokoli (to mi je nasploh nerazumljivo, ker žensk ne vidim kot ene nogavice za na tiča nataknit, ki morajo bit samo moje, ampak kot nekoga, ki ima lastno voljo, želje in fantazije, v katerih ne rabim bit vedno vključen jaz). Smejem se temu, da se ljudje odločijo za monogamno zvezo, pol pa rabijo GPS tracker, keylogger, diktafon in kolega - detektiva, pa še na balinanje ni dovoljeno it, da to kao funkcionira. Za tiste, ki ne potrebujejo tega, bi rekel, da so se odločili kar v redu. Ni vsak za vse.

Ti zgleda da rad ližeš za drugimi in te očitno to čisto nič ne moti
evil.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Ti tudi ližeš za drugimi, razen če samo devicam ližeš, razlika je samo v pretečenem času. Drugače imava nek higienski minimum in vmes pavzo še za SPB teste. Ni ravno tako, da pritečem domov in ji potisnem v usta tiča, ki sem ga pred pol ure imel v riti 23-letnice. Spet največje težave vidite v najbolj enostavnih stvareh.
bonk.gif

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
Ti tudi ližeš za drugimi, razen če samo devicam ližeš, razlika je samo v pretečenem času. Drugače imava nek higienski minimum in vmes pavzo še za SPB teste. Ni ravno tako, da pritečem domov in ji potisnem v usta tiča, ki sem ga pred pol ure imel v riti 23-letnice. Spet največje težave vidite v najbolj enostavnih stvareh.
bonk.gif

Jaz sploh ne ližem ,zakaj bi se mantral za druge biačice,to jim naj njihovi dedi ližejo..jaz gledam da samo meni paše za ostalo se mi fučka
evil.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Ni naključje, da potem veš toliko o GPS sledenju, snemalnih napravah in keyloggerjih.
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Citat:
Ja, ziher ni bolj seksi stvari v zvezi, kot da nekdo bdi 24/7 nad tabo kot ena mat ali fotr.
hysterical-1.gif

Sem čez 35, ampak ne furam takšnega posesivnega skropucala od zveze. 13 let v zvezi, v kateri je dovoljeno karkoli (tudi privoščiti si ostale osebe), zato je partnerici "dovoljeno" kadarkoli hoditi na balinanje ali kamorkoli drugam, meni pa tudi. 2x na leto se v povprečju gre na SPB test, to je to.

Vi si pa nastavljajte diktafone in zasledujte drug drugega, če vam je tako bolj všeč.
smile-1.gif

pozdrav.gif
Hiv pozitivno se pokaže šele po 3-6 mesecih, kolikor se spomnim.
Predvidevam pa da to že veš.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
To drži samo za eno metodo testiranja, po drugih lahko dobiš rezultate že po enem tednu (v Sloveniji), morda še kje prej. Sem bral, da počasi pridejo tudi "instant" testi.

lystek

Pripravnik
19. sep 2010
79
0
6
Osebno se tega nebi mogel nikoli it, sploh nima veze, koliko bi jih v tem času sam "porihtal", nebi je mogel pogledati normalno, vedno bi imel občutek gnusa v ustih, da se je nekdo drugi po njej in v njej valjal.. Zato pa smo si različni, vsakemu svoje paše, eni tipi se pa tudi delajo, da jim tako kao paše, ker ne želijo izgubiti partnerice.. (pa ne leti na tebe hotsatan, na splošno so tudi taki primeri)
smile-1.gif

je pa ziher nekul, če eden izkorišča pravico do drugih partnerjev dosti pogosteje kot drugi :D

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Citat:
Uporabnik lystek pravi:
Osebno se tega nebi mogel nikoli it, sploh nima veze, koliko bi jih v tem času sam "porihtal", nebi je mogel pogledati normalno, vedno bi imel občutek gnusa v ustih, da se je nekdo drugi po njej in v njej valjal.. Zato pa smo si različni, vsakemu svoje paše, eni tipi se pa tudi delajo, da jim tako kao paše, ker ne želijo izgubiti partnerice.. (pa ne leti na tebe hotsatan, na splošno so tudi taki primeri)
smile-1.gif

je pa ziher nekul, če eden izkorišča pravico do drugih partnerjev dosti pogosteje kot drugi :D
Dejstvo je, da morata biti za se kaj takega it oba zelo zrela in z jasnimi predstavami in željami kaj kdo želi. Za razliko od ''resnežev'', kateri bi samo fukali, pokali ženske in jih poimenovali kur.be.
grin1.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Si bil do zdaj s samimi nedotaknjenimi (še od prej)? Če je odgovor ne, predvidevam, da se ti zaradi tega niso gabile. Fizično razlike ni, ostalo je vse od družbe namišljeno.

Midva sva sicer približno enako z drugimi, ampak ker to ni tekmovanje, ne bi bilo problemov, tudi če bi bila čisto neproporcionalno. Tu ne gre za to, da greš z drugimi, da partnerja delaš ljubosumnega, ampak da greš, ker ti paše. Meni je pri tem najpomembneje, da partnerice ne oviram pri tem, kar rada počne, ona pa mene ne. Vsi pa res niso za to, zato tudi avtorju takoj predlagam, da prekine, ker ga boli nekaj, kar se njegovi partnerici zdi normalno in jo veseli (kosilo z bivšim jebačem - pa če v resnici gre samo za kosilo ali ne). To zelo težko dobro deluje.

lystek

Pripravnik
19. sep 2010
79
0
6
saj se ne gre za to, da bi bile nedotaknjene, gre se za to, da mi pač nebi bilo v redu, če se fuka nekje, pol pa domou pride, pa se vsede k meni in bi se pogovarjala. Vsaka čast, če vama to uspeva
smile-1.gif

glede avtorja pa itak, očitno sta na različnih bregovih glede tega, ali resen pogovor in fakof z jebačem, ali pa brca v rit, druge ni. S tem, da potem tudi več neve, če se za njegovim hrbtom mogoče dobiva z njim, v primeru, da ona jebača kao odjebe..